"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Başlayalım yazmaya sonunu düşünmeden, Bu akşam hep yazalım dostlar ara vermeden, Buluşalım burada ne olur üşenmeden, Ben diyorum doğruyu adresi herkes bilir.
Ayak vermesi zordur hele acelen varsa Bir de Cuma akşamı aniden gelen varsa Gördüğüne anlatsın halimi bilen varsa Gurbet kahrı çekmeyen bence çok az şey bilir
Kadim dostum ne güzel içten gelerek yazdı Hasret kokan satırlar bundan güzel olmazdı Rastgele yazılsaydı hedefini bulmazdı Hep beraber yaylada olur muyuz,kim bilir
Zor olan bir şey yoktur eğer ilgi var ise, Dertleri paylaşalım eğer dostluk var ise, Her hafta buluşalım eğer sevgi var ise, Bunların ilacını hasret çekenler bilir.
Arzular bitmek bilmez şükür bu günümüze Yaşarken ayrılığı koydular önümüze Sönmeyen bir ateş ki yerleşti gönlümüze Sonunda hayır varsa,yüce yaratan bilir.
Kar yağınca yaylalar bürünürler beyaza Bir hoş geldin diyeyim dostum Adnan Ayaz a Yakında kavuşuruz napolyona kiraza Akşam gelecekleri sorsam size kim bilir.
Ola İhsan. Yağmur yağdi. Senun ordi kaldi bidaha yaza. At ordan kiremiti büründür oni kahverengiye veya beyaza Alsun Muzaffer i da gelsun yalvar Adnan Ayaza Sana gelmek isteyen dahaları da var kim bilir.
muzaffer yine kaçtı, seyreder milli maçı gel katıl aramıza ne kaçarsın ey hacı sakalları kırlaştı, bembeyaz oldu saçı dişleri sağlam mıdır, çürük müdür kim bilir
Maçı unutmuştum ben iyiki hatırlattın, Bana söz seyleme sen deveyimi atlattın, Bu akşam geldin yazdın birisini çatlattın, Sen belki bilemezsin beni bilenler bilir.
Saatçı vekilimdir, Kırıkhan da çatıya Muzaffer Adnan Ayaz buyrun gelin yatıya sözünde durmayanı, ihbar ettim kadıya Rabbim cezasını nasıl verir kim bilir
ara ara kesintili yazıyorum kusura bakmayın büfedeyim bu saatler biraz yoğun oluyorum da.......