"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Al hayat ortağını sen doldur bardağını Nasıl uçurduk bilmem elden gençlik çağını Biz çalıştık kim yedi bu işin kaymağını Nasıl huzur bulayım adalet olmayınca
Pastaları harcama yiyeceğin kadar al, Zor ile yediğine sonra olursun hamal Çayda gözün kalmasın depoyu eyle ikmal Kahve içsen fayda yok sohbeti olmayınca
Merhabalar herkese En derin kalb-i selamlarımı yarenlere, kadim dostlara, ulemaya, udebaya, fakir-i fukaraya ve dahi cümle muselman din gardşlarına esselamu aleyküm.. misafirim var, yan komşum. gecenin ilerleyen saatlerinde buluşmak dileğim ile
Sendeki makinanın acap nedir markası Görinur resimlerin hem önü hem arkasi Hepsi çok net ve ayan,bir dünya harikasi İnsan heves ediyor kendinde olmayınca
Açtım baktım sayfayı gelen hemen gidiyor Dostların var fırsatı pastayla çay içiyor Benim hayallerimden bilsen neler geçiyor Adnan da yanlız kalmış Altunci olmayınca
Şu benim kadim dostum bakar kosifa gibi Onun burda oluşu bana bir şifa gibi Terk edip gelmeyenler etmiş istifa gibi Değeri yok dostluğun,temeli olmayınca