"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Karlı dağları gördüm hüzünlendim ben yine, Dayın geldi yazmadı lades ettin neyine, Herkes selam söylüyor Çerkezköyün Beyine, İsterim bütün dostlar buradan selam versin.
Haber yok Kırıkhandan,İskenderun,Erzinden, Bazı yerler fırtına ses geliyor derinden, Rahattır o dostlarım kalkamazlar yerinden, Oradaki dostlarım mutlaka selam versin.
Sana sözüm olamaz aman sen rahat uyu, Bir yerlerden ses gelir sanırsın derin kuyu, Teşekkür etmek lazım çok berrak oldu huyu, Beni memnun edersin Allah mutluluk versin.
Memleketi dolaşan beyaz bir bulut olsam, Bursa'da, Çerkezköy'de, bir kaç gün konuk kalsam, Sonunda Kırıkhan'da evim kapısın çalsam, Bir çare bulunsun ki hasretliğe son versin.
Sabır kulun ilacı huzur bütün amacı, Hayat çok acımasız çektirir elbet acı, Gelip yazan dostlarım onlar başımın tacı, Dost yolu gözleyene Allah kolaylık versin.
Sevgili Mahmut.Çektiğin resimleri sayfaya atıyorsun ama neresi olduğunu da iazah edersen güzel olur.Mesela çektiğin oresimde arkandaki engin dağlar Kuşmerin dağlarımı.Kayışkıran dağındanmı çektin onu...?