"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Mübarek gece geçti Allah af etsin bizi, Dostlarım gelmeyince içime girer sızı, Anlayın beni dostlar Altuncu özler sizi, Gurbette hasret çekmek çok çok zor iştir dostlar.
ütü çamaşır bitti, hoşgeldin safa geldin bulanık dere gibi, anaforda bir seldin ben zannettim yabancı, uzaktan gelen eldin bu gelen Alruncu'ymuş, şimdi tanıdım dostlar
ayrılma sağa sola, kimse geçmez yanından dön geriye bir de bak, neler yazdım şanından bezdirisin insanı, yeter artık canından topu taca atmasın, söyleyin ona dostlar
Esselamünaleyküm, aha da geldi Muhtar, Çok memnun oldum ondan, Altuncu verdi ihtar, Yazacağız bu akşam, belki sabaha kadar, Bu dörtlükle sizlere, haber vereyim dostlar !!..
İhsan Şahin maşallah, nede güzel yazıyor, Çok güzel hatıralar, kalem ile kazıyor, Bazı kişiler de var, belki ona kızıyor, Dört dörtlük bir şairdir, kabul edelim dostlar !!..
Şahin-Altuncu-Ayaz, benle olduk dört kişi, Neden başkaları yok, çok mu onların işi, Zorlama ile olmaz, Başkan da çeksin fişi, Üzmeyin ALTUNCU' yu, ne olur gelin dostlar !!..
Allah'ım razı olsun, Üstünbaş'ım sizlerden dermanınız var olsun, eksilmesin dizlerden bu akşam mutluluklar, okunacak yüzlerden ilerleyen saatler, gelip yazacak dostlar
Çıktı geldi Muhtarım şeref verdi bizlere, Oturdum bir kenara seslenirim sizlere, İhsan Şahin maşallah gelecektir gözlere, Benim için yazmıştır çok mutlu oldum dostlar.
baba dostu Altuncu, niçin çıkmazsın yüze hacaloğlu dediyse, sadıktır aynı söze istemezsen uğramaz, Gölcük'te artık size işin sırrı çözüldü, şimdi anladım dostlar
Hafta da bir gün burda, ne güzeldir buluşmak, Bir bakıma oluyor, arkadaşlar konuşmak, Forumlarda rahatça, karşılıklı yazışmak, Hep stres atıyoruz, öyle değil mi dostlar !!..
Bazı dostlardan ses yok bazıları beklenir, Fatma Hicran ve Meltem,bir de Sibel eklenir, Bayanlarımız bunlar dilde şarkı söylenir, Her hafta buluşalım bu sayfalarda dostlar.
Selam verip gireyim bu akşam paragafa Kimler gelmiş diyerek bakınırım etrafa Çıraklar bu sohbeti herhal kaldırdı rafa Hani sizin çocuklar nerede eski dostlar...
Nerde Muhammet Şahin, nerelerde Müfettiş, Okullarda bu ara , çok mu oluyor teftiş, PARAGAF' ta yazmak ta, kabul edilsin bir iş, İştirak fazla olsun, hep buluşalım dostlar !!..
selam vermek sünnettir, eda edeyim farzı günahlar titretirler, hem küreyi hem arzı selam sabah nafile, bazısının bu tarzı söz meclisten dışarı, kabul buyurun dostlar