gönderen Kamil Şahin » Cum Ara 14, 2012 6:16 pm
Tüm katılımcılara Ordu'dan iyi akşamlar,selamlar ve saygılar...
Yazılanları okudum,katılan ve bu sayfaya bir şeyler yazan değerli dostlara sonsuz teşekkürler ediyorum.Müfettiş Mustafa ŞAHİN'in kar yağarken klevye kanalı ile sanal ortamda dile getirdiği ''KÖYDE KARYAĞIŞI''ile ilgili duygularını okudum ve kendisini çok iyi anladım.....Bizler 30-40 senedir kışı köyde yaşayamadığımız için hasbel kader böyle bir durumu unutmuş insanlar olarak tekrar yaşayınca bir anda zaman tünelinde geriye doğru 40 senelik ışınlanma gibi gidiyorsun ve bu gün olmayan yakın ların (Annen,baban)gibiler akla geliyor ve çok hüzün yaşıyorsun.Ben bu durumu 3 sene evvel anabodamoda yaşamışım.Kar yağınca çocukluğum,annem,babam geldi aklıma ve inenın çok duygulandım ve ağladım.Hayat mücadelesi denenkasırga bizi oaralardan öyle sürükleyip götürdüki aslımızı unuttuk,geçmişimizi unuttuk.Sonra hasbel kader böyle bir manzara yaşayınca duygular dile geliyor ve böylece dizelere yansıyarak ekranlara yazılıyor...Of of...
Sevgili Mahmut kardeşim.Herzaman güzel resimlerle bu sayfayı süsleyip bizleri mutlu ediyorsun.Bu resim yenimi...?Görnek veya Parmadanmı...?
.