"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Hoş geldin Köseoğlu, bizden sizlere selam, Kimse yokken siteye, yapalım bir kaç kelam, Bütün Müslümanlara, yardımcı olsun Mevlam, Bayağı zaman geçti, tüm arkadaşlar gelsin !!
Hoş geldiniz Müdür bey, renk kattınız sayfaya, İnşallah tam hareket, verirsiniz tayfaya, Öğretmen Mehmet ÖZEN, yine gitti URFA' ya, Adnan Ayaz - Özbilgi, telefon ette gelsin !!..
Girerek aşhanaya selam verdim dostlara Kış geldi uşuyeni saracağuk postlara Havada herkes muhtaç hosteslere hostlara Habu parakamiya herkes buyursun gelsin.
hoş geldiniz erenler, şeref verdiniz bize ucundan kenarından, dahil olalım söze Allah nasip ederse, görüşürüz yüz yüze gönlünde sevda olan koşsun bizimle gelsin
Aranıyor Müfettiş, hacı Şahin Mustafa, Gelecektir muhakkak, kalkmayacaktır rafa, Görev yeri Trabzon' dur, ara da uğrar OF' a, Paragaf' ta yazmalı, çağrı atalım gelsin !!..
muhtarım Kırıkhan'a nasıl gider havalar kargo ile göndersen merhabalar sefalar bir ömür orda geçti bitmez bizim davalar mutluluk dileklerim buradan size gelsin
Sanki güneş ay doğdi ovuşturdum gozumi Bilursun ki sakınmam, Bobayrosli, sozumi Sataşmadan bulalum bu akşam ki çozumi Anladım Çerkezköyli söyler kardaşum gelsin
gardaşıma bir dörtlük, sallayayım buradan ulaşırmı bilemem, yolluyorum karadan herkese selam olsun ayırmadan sıradan halistir niyetlerim gönderdim size gelsin