"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Bir kaç haftadan sonra gelip gireyim safa Bakalum kimler gelir bu akşam parakafa Selam, sevgi sunayım merkezden tüm etrafa Kim demiş müdavimler bir daha selam vermez
Dünya güzel olsaydı, doğarken ağlamazdık, Çok dertli günümüzde, karalar bağlamazdık, Mecbur kalmazsak bizler, birliği sağlamazdık, Duam daim Allah' a, inşallah acı vermez !!..
Şahinkaya' da çok var, şairler ve Ozan'lar, Nerelerde kalmıştır, bu sayfada yazanlar, Ara sıra da olur, kafiyeyi bozanlar, Düz yazı da yazılsa, kimseye zarar vermez !!..
Bu akşamlık bu kadar, ben diyorum eyvallah, Haftaya PARAGAF' ta, buluşuruz inşallah, Altuncu' yu kutlarım, derim O'na maşallah, Bu muhabbet işine, sağ iken ara VERMEZ !!..
Görevler tamamlandı geldim yine huzura, Benim gönül dostlarım bakmasınlar kusura, İsterim bütün dostlar yanbaşımda otura, Bundan sonra Altuncu inşallah ara vermez.