"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
İstanbulda son gecem abbas yolcudur yarın, Sorarmısınız bana acap var mı efkârın, Yanında olacak mı kızın,torunun,karın, Şimdiden dostlarıma işaret veriyorum.
Gelen gidenin işi bilirsin belli olmaz, Gelen olmasa eğer o zaman sayfa dolmaz, Gülen adamın yüzü ömür boyu hiç solmaz, Gelmeyen dostlarıma ihtarı veriyorum.
Bir selamun da yeter Meltem aziz olasın, Bu dünyada ekesin ahirette bulasın, Bundan sonra her hafta paragafta kalasın, Bugün için burada notunu veriyorum.
Ses çıkmadı Ayazdan dersin yolcumu oldu, Eğer yolda değilse verilen süre doldu, Siteye dikmiş fidan su vermeyince soldu, Kurumasın fidanlar Adnan su veriyorum.
Ne uzun sürdü namaz kazamı kılıyorsun, Karşımda yazan yoktur onu da biliyorsun, Karşında bekleyeni azıcık sıkıyorsun, Ne yazık ki burada boş kürek çekiyorum.
Ne dolusu ne boşu küreğin hiç farketmez Esas dost bu sayfadan izin almadan gitmez Baragafın neşesi dilerim ki hiç bitmez Der Muzaffer yalınız sıkıntı çekiyorum