"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Verelim son ayağı düşünelim vermeden Bu akşam coşturalım hiç kimseyi germeden Bu işler böyle olmaz kimsecikler gelmeden Köyümün insanları acaba gelecek mi....
Başlayalım yazmaya sebep yoktur kızmaya, Gelenler az olunca sakın gitmen yatmaya, Şimdi gelir birisi Altuncuya çatmaya, Şu final gecesinde biz sabırlı olalım.
Muzaffer amca özür dilerim. Senden önce davranmak istemezdim ama İrfan amca söyleyince emir telakki ettim. Kusurumuz affola. Bu arada sizin verdiğiniz ayak ile devam edelim.
Bu gece son gecemiz herkes gelsin isterim İnanın tekrarı yok bu gece son gösterim Gelip burda yazana iyi duygu beslerim Gelmeyen insanlara ne sabırlı olalım....
Ne oldu size bilmem herhal maça daldınız Sobanın arkasında uykuya mı daldınız Katılım azlığına öyle kalakaldınız Birlikten kuvvet doğar neden ayrı olalım....
Kusurda ne kelime aynı anda yazmışız, Televizyon yok bende biz namaza dalmışız, Bakıyorum çok şükür biz üç kişi kalmışız, Yatmayalım bu akşam biz bin kişi olalım.
Son durak kara toprak dinliyorum kanalda Paragaf akşamı var bilmem ne var o maçta Zaten üç kişi kaldık kapanış akşamında Gelun hiç yatmayalım hep beraber olalım.
Sayfada yol alıyor finalın üç atlısı, Şimdi aklıma düştü o Hatayın tatlısı, Sayfanın dolmasında olsun dostun katkısı, Şekerler erimeden dosta şerbet olalım.
Bir elden ses çıkar mı bakın el sayısına Üç kişi çarpı iki altı yaz karşısına Burada gelip yazan yiğitlerin hasına Yazmayan arkadaşlar biraz kurban olalım......
hele şükür geldi insanlar edelum bir kelam başlamadan sohbet, evvela vereyim selam büyükler, küçükler vede akranlar vesselam bu son gecede gelin hep beraber olalım...
Efkarlandim bu akşam sepebini bilemem Çiğerlerim yanıyor buz yesem söndüremem İçimden gecenleri yudarım söyleyemem İyi gün kötü günde bir arada olalım.
Gençler ile atışmak ne güzeldir sormayın, Sayfalar dolacaktır aman ha yorulmayın, Akan sular durulur siz olun durulmayın, Şu an dört kişi vardır dörtyüz kişi olalım.