"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Yazılanlar bitmiyor hep okuya okuya Bıraz sonra dersiniz gidiyorum yatmaya Gelsin artık komşular bu sayfaya yazmaya Kıramam ben sizleri unutmam bile bile.
En son İrfan Altuncu tarafından Cum May 21, 2010 7:35 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Babaoğlu orada olanlara selam de, Gölcükte bal tatlıdır her gün bir kaşık bal ye, Burada hava iyi yat uzan serin ise, Gelenler selam verir gelmezler bile bile.
Aleykümselam dedim herkese birer birer Gölcükten selam gelsin sizlere teker teker Günler nasıl geciyor yollar nereye gider Gezerken bizi de an unutma bile bile.
Herkesin işi olur benimki de hep budur Hayat devam ettikçe insanlar unutulur Hayat paylaşılınca acilar buhar olur Haydi sohbet yapalım kacırman bile bile.
Duydu benim sesimi kırıkhan ve ankara Devam edelim sizle bekliyor bu fukara Dinleyeyim sizleri kalayım ben kenara Doymak kolay değilki aç kalman bile bile.
Gene kaldık başbaşa kare tamam olmadı Eskiden Gölcük derdik hoca Urfa'da şimdi Mangalda kül komayan yiğitler yokki şimdi Nasıl yazacağız burda bunları bile bile...
... HERKESİ SAMSUNDAN SELAM VE MUHABETLERİMLE SELAMLIYOR SAĞLIK VE AFİYETLER DİLİYORUM
DEĞERLİ PARAGAFÇILAR .SİZLERİ SADECE İZLİYORUM,BUNDAN KEYİF ALDIĞIMIDA İFADE ETMEK İSTERİM.. MARİFETİMİZ YOK Kİ SİZLERE EŞLİK EDELİM,AMA BERABER OLMAK GÜZELDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
Zor olmasa diyorum bir iki karalamak Sevmediğin şeyleri burada paralamak Sevgi olsun mihmandar aksi kalp yaralamak Bekliyoruz herkesi herşeyi bile bile....
Gencalihoca burda moralsız son zamanlar Coşkun unutmaz bizi güzel yazar misralar Buranın değerini hasret cekenler anlar Yazarım dörtlükleri duramam bile bile.
Ahmet Hamdi hoş geldi samsundan paragafa Gölcükten selam olsun eşe dosta eşrafa Değer veren dostlarım benziyorlar sarafa Es gecmem mümkün değil ben sizi bile bile.
Sevgili Gencalihoca nasılsın iyisin inşallah. Sevgili Ahmet Hamdi sizlerden ne var ne yok inşallah herkes iyidir. Sevgili Coşkun siz nasılsınız bakalım inşallah sizlerde iyisiniz.....
Ey vah sınıfta kaldı paragaf erenleri, Biz burada açmışız dostlarım serenleri, Misafirler içerde ayırmış sevenleri, Bu güzel sohbet bitmiş ne yazık bile bile.
Kaçamak yapıyorum ayıp olurmu bilmem, Misafirler içerde sanmayın yine gelmem, Sessizlik olur ise o zaman asla gülmem, Burada kalıyorum Ayhan oğlumla bile.