"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Çok dertlenme Şahinim Allah kolaylık verir, Eğer nasip olursa kişi dağlar devirir, Ama nasip olmazsa sayfaları çevirir, Mazlumların durumu ne yazık ki böyledir.
Sakın bir yere gitme sen hep aramızda ol, İhsan Şahin ağadır affeder sen sakin ol Ne güzel bir dost bulduk hoşgörüyle burda ol, Adaletli kişiler demek daim böyledir.
Dost dostu arayacak site sayfalarında, Paragaf bir bahane muhabbet sofrasında, Olur böyle vakalar dostların arasında, İyi niyet, hoşgörü,sabrı olan böyledir.
Başladık "ondört"lüye gerisi nasıl gelir Ben hepsine de varım tanıyan beni bilir Ankara'dan bu Coşkun sizlere selam verir Urfa'mı sıcak sandın inan heryer böyledir....
Sevdiğini affetmek, çok zordur bilir misin Kalıba koysam seni acep düzelir misin Davet etsem birliğe bilmem ki gelir misin Çoktan unuttum gitti, son sözlerim böyledir
Gördünmü dost sözünü nasıl güzel bağladı, Bu sözlere Altuncu Birecikte ağladı, Buradaki hoşgörü yüreğimi dağladı, Havanın sıcaklığı bu mevsimde böyledir.
hem ağayım hem beyim üstelik ağabeyim demem ki asla size bunlar ile öndeyim yaşlı olan Altuncu ben daha yirmideyim gencler ile muhabbet, zannedersem böyledir
Yaşlı olmak gönülde asla hiç yer almıyor, Gençlerle muhabbete elbette doyulmuyor, Gençleri sevdiğimi bazıları bilmiyor, İhsanı bilmem ama Altuncu hep böyledir.
bu selamım ulaşsın Adnan Ayaz üstada gerisi teferruat boş verdim tahkikata yaradan ömür vermiş her çeşit mahlukata takdiri İlahi'nin tasarrufu böyledir
İmrenmişim ben size ne de güzel yazdınız İsminizi gençlerin kalbine kazıdınız Bugünkü konunuzu biraz ağır aldınız Affetmek şanındandır ağalar hep böyledir...
Teferruat içinde yer almak istemezdim, Ayırım yaptığını aziz dostum bilmezdim, Bilseydim defterimden esamini silmezdim, Seveni seveceksin bu her zaman böyledir.
Dil söyler kemiği yok,yirmi bile sana çok Tevellütünü bilmem burda senden genci yok Kimluğuni gösterma onu iç cebune sok Yaşlanınca ,çocukluk derler işte böyledir!
nasıl oldun üstadım,ey canım, ey gardaşım kadim dostum, yarenim, ey şanlı arkadaşım sana olan hasrette dinmiyor gözüm yaşım gençlere örnek olsun arkadaşlık böyledir
Coşkun gibi hep gençler gelseler aramıza, Belki merhem olurlar gönülde yaramıza, Ahirette bakmazlar ağalık,paramıza, İyi niyetli olan elbette hep böyledir.
Şükür kavuşturana bir arada tutana, Allah musibet verir yetim hakkı yutana, Bir de vebal yüklüyor mal alıp ve satana, Bilinmezki insanlar öyle ya da böyledir.