"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Koydum seni sıraya koymasam da gidersin, Senin yerin ayrıdır tek başına yetersin, Geç vakit sokaklarda sonradan ne edersin, Galiba sana hasret dağlarun yaylalarun.
Beş kişi altı olmaz benim çilem hiç dolmaz, İnşallah yaylaların yeşillikleri solmaz, Hal hatır sormayanlar inanın iflah olmaz, Sana kalacak elbet bu sene yaylalarun.
Muzafferim bilirsin şimdi ben neredeyim Her tarafım buz tutmuş sanki bir deredeyim Çaktırmadan istersen firarımı vereyim Ne olur yaksa bizi güneşi yaylalarun
Rahat değildir yerim bozuktur morallerim Gelecek olanlara çok çok selam ederim Yazmakla bitmeyecek yayladan isteklerim Selam olsun hepsine Çaykaram yaylalarun
Bu akşam son sözümü yazayım da gideyim Ayrıyım dostlarımdan yalnızım ne edeyim Şükür olsun Mevlaya sağlıklı bir haldeyim Nasip ise içeriz suyunu yaylalarun
Seni ben anlıyorum teşekkür ediyorum, Senin için Mevlaya ben dua ediyorum, Sensiz her akşam güya yaylaya gidiyorum, Siz olmadan durumu hoş değil yaylalarun.
Zaman çabuk geçince dost Adnan kalkar gider, Beş kişi buluşunca sanmayın bana yeter, Her geçen gün siteler oluyor daha beter, Nerde konuşulacak durumu yaylalarun.
Geç katıldım bu akşam malum ekmek kavgası Çağlamasın durulsun bu sohbetin havası Adnan Ayaz ustanın nedir benle davası Yaparım bir beddua kabus olur rüyası Davet ettim dergaha aydınlansın dünyası Cümle alem öğrensin”zazoğlu”dur mahlası Unutmadan sorayım acap nasıl hastası İyi tanırım onu has sözlerin ustası Sinirleri alınmış mümkün değil kızması Behlül olan kulların kabul olur duası Hayra alamet değil gözümün oynaması Bakalım nasıl çıkar hesabın faturası Gencali kafiyenin şeytan yesin kafası
Allah kolaylık versin soğuk yerde Adnana Verdiğin bu hizmete teşekkür derim sana Belki örnek olursun burayı okuyana Yazın soğuk oluyor suları yaylalarun.
Bir yaz daha gelmekte yine şenlenir dağlar Hiç aklımdan çıkmıyor o gençlikteki çağlar Yaylanun değerini bilir mi genç dimağlar Unutmasunler KUŞMER hasidur yaylalarun...
Gencali Hoca senin geliş gidişin ayrı, Yaylalarun bitti de gelmiş başkası gayrı, Böyle buluşmaların bizlere olmaz hayrı, Sitede sıcak ateş artık yakmayacağım.
Muzaffer abi ben dördüncü sıraya uyduramadım şiirdede belirttim ondan dolayı bu şekilde yazdım ve benim gerçekten misafirim vardı ondan müsade istedim şiir ile yazayım dedim ama son mısrayı uyduramadım ben kafiye degişmedim