"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Coşkun dörtlüklerini beşi beşine yolla Burada hasretliği hasır altında sakla Yaz tatili geldimi yaylada ver sen mola Düzelir böyle gitmez herkes kendine baksın.
En son İrfan Altuncu tarafından Cum Oca 22, 2010 7:47 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Bu ayak ne ayaktır anlamadım bir türlü Burada dörtlük yazan inanın çok kültürlü Yoksa yazabilir mi konular türlü türlü "Arkadaş" mı bu ayak biri bu işe baksın....
Arada olur böyle Coşkun sen idare et, O yazanın fikrinde o anda var memleket, Bakalım ki bu akşam olacak mı hareket, Birisi ufuklara gönlü var ise baksın.
O zaman diyorum ki ilk gelene hediye Dörtlükle karşılansın şaşırsın bu ne diye Irmak hızla akıyor o yamaçtan vadiye Solaklı'yı sevenler dönüpde bize baksın.....
Solaklı deresine hadi deresi akar, Raşidaki merhumlar yüksekten garip bakar, Beyaz kar üstü gezsen soğuk ayağı yakar, İnanmayan var ise gezsin sonuca baksın.
Maçı seyrediyorum İstanbulda karlama, Üç kişi olsak bile al eline bağlama, Çarp topla ve de çıkar sonra da yap sağlama, Birisi de oyanda mizan oldu mu baksın.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Coskun Sahin, Muzaffer Altuncu ve 1 misafir İrfan kayboldu ama onun yerine bir misafirimz var. Yoksa o misafir duruma İrfan düşmesin.
Kar yağınca dondurmuş linkleri ve minkleri, Korkarım bundan böyle işler gitmez ileri, Karşı dağda açıyor kış gününün gülleri, Kıskananlar var ise gitsin o güle baksın.
Değerli hocam Muzaffer ALTUNCU,sevgili İrfan ALTUNCU ve sevgili yeğnim Coşkun ŞAHİN...!!! Cumleden iyi akşamlar diliyorum...!Neşeli muhabbetler...!!! Değerli Muzaffer hocam...!Oralara gelemezsekde Gölcüğü resimlerdede olsa bize gösterdin...Sağolasın...! Negüzelde kar yağıyor eline sağlık...!!! Bu gidişle Mahmut KÖSE'nin elinden mesleğini alacaksın ....!!!
Ben burdayım gitmedim olur böyle vakalar Kamil görüntü burda şenleniyor sayfalar Gölcük,ankara, ordu şimdi burda yazanlar Başka yazan varmıdur biri etrafa baksın.
Haydi olduk dört kişi bereket arkadadır, Herhalde ki bolluklar arkaki sayfadadır, Kaynamış çaylarımız yandaki sofradadır, Ocaktaki çay demi almış mı biri baksın.
Güzel kareyi kurtuk neşe ile yazalım Orda bir durum varmi herkese bir soralım Verin bize moralı bi ayağa kalkalım Kare bozulacakmi gelen sayfaya baksın.