"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Zaman zaman sizlerle konuşuruz bunları, Sakın ha kafanıza takmayın siz onları, Bazı kimselerin de hiç bitmezki zanları, Sakin ve sessiz olan bu tarafa buyursun...
MUZAFFER MİSAFİRİ KABUL ETMEZ CUMADA
HOŞGELDİN DEMELİYİM GELECEK CEMAATA
EVDEN KAÇTIM OLMADI MİSAFİRLER SIRADA
SİZLERİ DE BEKLERİM GELEN VARSA BUYURSUN
En son Adnan Ayaz tarafından Cum Mar 13, 2009 6:06 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Her şeyi tabiata bağlamak doğrumudur, Tabiati idare eden bir güç yokmudur, Uçağa sebep olan kartalmıdır kuşmudur, Kur'anın sırlarını çözen varsa buyursun...
TELEFONDA ARANDIM EVİNE GİT DEDİLER
BU AKŞAM PARAGAFIN BİR KISMINI YEDİLER
DURUM BU NE YAPAYIM BİR FIRSAT VERMEDİLER
BU İŞİN ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN VARSA BUYURSUN
Ben nasıl kızmayayım Ayaz'ın yazdığına, Bakmayın siz dostlarım bu benim kızdığıma, Bakarsın ki koyarım başımı yastığıma, Bu akşam misafiri olmayanlar buyursun..
Misafirler nedense cuma günü gelirler
Bilmemki paragafı niye önemsemezler
Hafta da bir gündür bu onu nasıl bilmezler
Misafirle beraber katılanlar buyursun.
Gebzeye gitmek için bugün çok ısrar oldu, Paragafın oluşu gitmeme engel oldu, Bakın işte burdayım can Ayaz'ım ne oldu, Paragaf akşamına önem veren buyursun...
Her şeyin oluru var onu yapmak lazımdır, Haftada tek bir akşam serbest olmak lazımdır, Herkese bu durumu izah etmek lazımdır, Her şeyi düzgün yapan can dostlarım buyursun...
Gelin dostlar buyurun muhabbetin sırası
Herkes döksün kurdunu kimin varsa yarası
Aç kalanı doyurur paragafın sofrası
Kızıp bizden gidenler tekrar geri buyursun
İyi Akşamlar,
Paragaf manilerle çok güzel başladı.Dilerim böyle devam eder.Böyle bir
yeteneğimiz olmadığı için şimdilik sadece izliyorum. Yüreğinize sağlık
Dostluğumuz bakidir lakin kadri bilene
Harman yeri bilip te paragafa gelene
İnanıp ta bağlanma her yüzüne gülene
Maksadımız muhabbet topal körü buyursun