"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
DAYIM GELMEZ BU AKŞAM ÇOKTUR DERDİ TASASI
ALLAH ŞİFALAR VERSİN HASTADIR KAYNANASI
BEN GİDİYORUM ŞİMDİ SİZE KALSIN BURASI
HAFTAYA OLSA BURA SANKİ BİR MAHŞER YERİ
Köyümün dağlarına benim hasretim çoktur
Gidemiyom oraya benim hiç sucum yoktur
Eline sağlık Mahmut senin hizmetin çoktur
Gönderin resimleri bura güzellik yeri.
Meltem ne oldu sana erkenden uykun geldi, Emel geldi yazmadı durum bağrımı deldi, Gelen dostların çoğu bizlere selam verdi, Anlayanlar anlamış bura buluşma yeri...
Çok teşekkür ederim, evimde görünüyor, Duygulandım dostlar, gözlerim yaş doluyor, İnsan yaşlanınca, daha fazla garip oluyor, Telefonlarla bildirelim, bura buluşma yeri..
Muzaffer hocam ne yalan söyleyim bu yaz birkere gidebildim eşim hasta olunca köye bile gidemedim 6. ayda bir sefer gitmiştim ozaman hadiya kadar çıktım birde gecen hafta gittim. Hastalık bizi köyden uzuk bıraktı
Özledik oraları oranın her şeyini, İnanın bu özlemek lekeliyor beyini, Bu akşam gördük burda şükür Bolu Beyini, Yurt dışında olanlar site buluşma yeri...
BIGISAYAR ÖNÜMDE BEN YERUMI ALMIŞUM
BIR BAKMIŞUM KARŞUMDA NELER İLE DURMUŞUM
BURDA OLANLAR İLE HASRETLUK GİDERMIŞUM
BURALARDA KALMAK ZOR BURASI GURBET YERİ.
Daha yeni başladık on sayfada bitmiştir, Birer dörtlük yazanlar, bırakıpta gitmiştir, Sayın Muhammet Şahin beyanını etmiştir, Zamanı olanlar yazsın, bura buluşma yeri..