"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
maç varmıdır bu akşam önce onu sorayım izin varsa beylerden, yer bulup oturayım cümlenize merhaba, ve de kurban olayım günler mahzun geçiyor, birazcıkta gülelim
Camdan ayrılmak için istiyorum izini İnşallah kimse dövmez elleriyle dizini Bize yan bakanların çıkarırız gözini Haftaya buluşarak hep birlikte gülelim.
yine aynı hastalık, saz ayrı teller ayrı yok mu ortak bir şarkı, olmasak ayrı gayrı bu şekil muhabbetin, olmaz kimseye hayrı ortak bir yol bulunda, hep beraber gülelim
Milliyim Milliyetçi Adnan hocam bilirsin Ankara suyu bozmuş görsen nefret edersin Eskiler anlatırken özlem dolu dinlersin Eski birlikteliği yadederek gülelim....
nasılsa silinecek burada yazdıklarım hadi bana eyvallah, benim kadim dostlarım özlemleri bir şekil yüreğimde saklarım keder hüzün ayrılsın hep beraber gülelim
Olumsuz düşünmenin varmı bize faydası, Her hafta kurulacak paragafın sofrası, O sofra da olmasa ne olacak sonrası, Şükrederek duruma güzel güzel gülelim.
Bırakın şu feneri bizim ile işi ne? İndirdiler şişini,bilinmezki şişi ne? Sevindik hep beraber mağlup edilişine Trabzon galip gelende bravo deyip gülelim
Renk katmıştır buraya Mahmut senin resimler, Güz mevsimi inmişti Kuşmerimden kesimler, Paragaf sonrasında yazılacak isimler, Ağlanacak haldeyiz ama zorla gülelim.
Eskiden daha da çok saygılıydım köylüme Yardımına koşmayı kazımıştım beynime Çiğ olanı görünce çok kızmışım kendime Eskiyi hatırlayıp saflığıma gülelim....