"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
En iyi futbol dersen Trabzon onu oynuyor, Şans faktörü olmasa istenilen olmuyor, O zaman taraftarın gülen yüzü gülmüyor, Biz her zaman takımın yanında olacağız.
sürcü lisan eyledim doğduğumuz şehire yok hükmünde sözlerdir süpürüp at nehire aleyhe her konuşma, benzer sanki zehire Allah'ım yardım eyle şampiyon olacağız
Pir'im geldi ben yokum, ayrılıp gidiyorum özürüm kabul olsun, tekrardan diliyorum söz gümüş süküt altın, aha da susuyorum hep beraber haftaya burada olacağız
Haber vermeden yattı Adnan Hoca bu gece, Gecenin bu vaktinde dilimde döner hece, Bu bizim buluşmamız bazen olur bilmece, Şubat ayı başında burada olacağız.
ayrıldım geri döndüm sabrınızda yok ayar memleket hasretiyle Adnan günleri sayar insan yıldız misali bir gün aniden kayar Allah yardım eylesin o an ne olacağız
Gelenler birer birer toz oldi ortaluktan İşi olan neyse de,kimisi ihmalluktan Allah'um ayırmasın varlık ile sağlıktan Soran olmazsa eğer yalnız ne olacağız
Sevenler birbirini her zaman arar sorar, Sevmeyenler bakarsın her şeye çare arar, Sonunda bu sayfada verilmiş güzel karar, Sevdiğimiz bu takım hep şampiyon olacak.