"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Adnan Hoca dörtlükler havale edilmiştir, Bu akşam seven dostlar bir araya gelmiştir, Akşamın değerini Muzaffer de bilmiştir, Bizlerle buluşanlar hayatta huzur bulsun.
Kadro fena sayılmaz gelse idik yüz yüze, Biz bizi unutursak kim bakar yüzümüze, Gurbet bizi özletir yaylaya köyümüze, Dilerim arayanlar bizi sılada bulsun.
Selam vermeden bazen öyle dalar gideriz, Bir ayağınn peşinden sözü salar gideriz, Paragaf sayfasına böyle dolar gideriz, Arayanlar bu gece bizi burada bulsun.
Gelenlere teşekkür Altuncu gönderiyor, Zaman ise karşımda bir buz gibi eriyor, Saatçı misafire meyve ikram ediyor, Her dostum gelir iken bir de arkadaş bulsun.
Kırıldım bir faniye sakın sormayın niye, Gerek yok iltifata gereksiz temenniye, Giden yıllardan sonra güvenemem yeniye, Herkes gönlüne göre yaratanından bulsun.
Dalıp gitmek çok güzel neşe olursa sende, Bu akşam mutluluk var inanın dostlar bende, Boylarımız kısaldı fazlalık vardır ende, Kilo alan dostlarım ona bir çare bulsun.
Kafanı yorma dostum kimseyine kırılma, Bu sayfa neşelendi bu sayfadan ayrılma, Kuplılar vurulacak o işe de darılma, Kapı açık burada gelen bir şeyler bulsun.