"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Ne şakası can dostum gözüm kaldı yollarda, Yoruldu bu Altuncu takat yoktur kollarda, Sağ taraf tutuyor da umut yoktur sollarda, Ara sıra bilgiyi verir Muzaffer size.
Dörtlüklerin yerini değiştir istiyorsan Kararı size ait,olsun nasıl diyorsan, İyi geceler derim acele gidiyorsan, Hasta halimle geldim,sanman kızarım size
Öyle oldu can dostum beni geçtin kıl payı, Değiştiremem onu sonra darılır dayı, Bazen sayfa önemli bazen de tabi sayı, Habu saatten sonra Altuncu ne der size.
Teşekkür ediyorum Tekirdağ'da Sibel'e Biraz ceryanda kaldım herhal kapıldım yele Düşeş atmak istesem her zaman gelir kele Biraz daha iyiyim rapor sunayım size
Eski saate göre değil saat oniki, Biz alışmışız buna değildir tabi ilki, Hayat yanlışı bilmez kullanılamaz silgi, Ama silen silgiyi ben göndereyim size.
Ben şifa diliyorum canım ciğerim sana, Sendeki bu gayretler mutluluk verir bana, Çok gitmek istiyorum bu ara Kırıkhana, Eğer ciddi olursa rapor veririm size.
Yirmi sayfa dolar mı habu saatten sonra, Dokuzu dolduralım yatarsın ondan sonra, Kapatırım sayfayı senden bir saat sonra, Beklediğim kişiler selam verirler size.
İnsanın her saati başka başka oluyor, Bakarsın güler oynar bir bakarsın ağlıyor, Altuncu bu durumu biraz şansa bağlıyor, Hal ve gidişlerimden ne anlatayım size.
Kadım dostun öğretti gizliyorsun kendini, Ne çabuk kavratmıştır İhsan sana fendini, Maşallah kırmıyorsun bu akşam efendini, Uzaktan bakıyorum imreniyorum size.
Yazdıkça tıklıyorum,her şey oluyor ayan, Birinci adresteyiz bulur bizi arayan, Zevk alır mı acaba bu işten anlamayan, Bırakıp gidiyorum iyi geceler size