"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Sevgili Mahmut,ben de kabahat yok.O anda başka yerlerde geziniyorsun herhalde. Bak buradasın şimdi ! Bu forumu gezen kullanıcılar: ADNAN AYAZ, Mahmut KÖSEOĞLU, MEHMET ÖZDİL, Muzaffer Altuncu
Selam Allah'ın emri selam olsun sizlere Şükür tekrar kavuştum o mübarek yüzlere Çabucak bir göz attım altın gibi sözlere Kadim dostum bilmez ki ne haldeyim üstadım
Geçen hafta geç geldim yine bir hayli azar Daha vermem ayağı korkarım biri kızar Bilirim kadim dostum istediğini yazar Bundan sonra huyunu değişemez üstadım
Ne halde olduğunu ben bilirim elbette, Viran oldu memleket öksüz kaldın gurbette, Efkârın dağılacak bulunursan sohbette, Başka yerde istemem burada ol üstadım,
ÇAĞRI YAPTIM KIRIKHAN'A ÜÇ HOCAYA.. BİR GÖRÜNDÜ,(İBRAHİM IŞIN HOCA), YAZMADI AMA YAZAR SANIRIM. HAYDİ YAHYA HOCA,GENCALİ HOCAYI AL GEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL,