"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Gönüllerin sultanı yazamadı destanı, Bu böyle devam etmez okur Hoca ezanı, Aşure pişecektir karıştırın kazanı, Bu ışık hiç sönmesin dostlar sonsuza kadar.
Sevgili Muzaffer hoca emekli olsan da oğretmen sayılursun. Zati alinizle birlikte tüm öğretmenlerin gününü kutluyorum.
Sevgili Amcaoğli Adllarını sormadım. Ancak Sait Kamil in kızı bir Oflu arkadaşla evli. Bu da sana ipucu olmayacak çünkü anlattığına göre diğer kız kardeşleri de Oflu damatlarla evli.
Gelelim selam konusuna yarın onlarla görüşme imkanım olmayacak. Sabahleyin ben otelden ayrılacağım.
Bu akşam dörtlük yazmasam her halde mazur gürürsünüz. Çünkü arkadaşlarla beraberiz.
Yazanların bazısı hep sitemle yazıyor, Gönüldeki yaralar bu nedenle azıyor, Hasretin köklerini hep derine kazıyor, Nesöylesem nafile üzül sabaha kadar.
Evet Amcaoğlu..Sakine hanum Ofli Şeref VAHAPOĞLU ile evli...!Şeref has uşaktur..1992 yılında ben Torulda çalışırken oda Kürtünde görev yapıyordu.Tanıştık..İyi çocukdu.Hersene öküz hakkını almaya Kuşmer'e gelir bir kaç gün kalır...
Doğru söyleyenleri yedi köyden kovarlar, Hayat çok acımasız bizi öyle yuvarlar, Dostlarla aramızda aşılmayan duvarlar, Yıkalım duvarları barış olana kadar.