"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Muzaffer hocam sormaz açık mıdır gözlerin Anlayana ders verir kadim dostum sözlerin Dostluğu lazım değil o riyakar yüzlerin Bizi bize bağlayan elbet bir şeyler vardır
Evet kış ağır oldu çok şükür kara doyduk, Toplandık bir araya ve de düzene uyduk, Gelen dostları burda şükür sağlıklı bulduk, Her hafta buluşmada güzel faydalar vardır.
Köydeki değirmenler oldular birer harap, Hatı değirmenleri sanki çölde bir serap, Ustaları göç etti gerisi oldu berbat, Ebedi hayratların mutlak sahibi vardır...!
Haklısın canım dostum bana da sormuyorlar, Gelen yazıp gidiyor çok fazla durmuyorlar, Sağlıkları önemli uykusuz kalmıyorlar, Burada Altuncu’nun bolca süresi vardır.
Haniya ajanların kimdir o misafirler Ben anlamam ki desem bizim köylü müdürler Görüntüye gelmezler uzun boyli midurler Demekki bizi gizli takip edenler vardır
Evet takip ediyor bizi gizli ajanlar, Bizi memnun ediyor gelip mesaj yazanlar, Altuncuyu kızdırır randevuyu bozanlar, Ankara ses vermedi elbet sebebi vardır.
DEĞİRMEN ANILARI ESKİLERDE KİTAPTIR DEĞİRMENE YARDIMLAR HAK KATINDA SEVAPTIR BİRLİK VE BERABERLİK YALNIZLIĞA CEVAPTIR DEĞİRMENİN UNUNDA GERÇEK BEREKET VARDIR
Doğru dersin sen Ayaz kazandık biz Kamili, Ona madalya verir mutlaka Ordu ili, Telefon et Orduya görevi alsın vali, Çokta güzel yazıyor çok maşallahı vardır.
ANKARA SES VERMEDİ NEREDE DİĞER İLLER HANGİSİNE DİYELİM SİZİNKİ BİZİMKİLER ARZULAYAN HERKESE KUCAK DOLU SEVGİLER bELKİ ÇOK DEĞİL AMMA GELMEK İSTEYEN VARDIR
Değirmenler çok şeye şahitlik yapmış idi, İlk önce bu konuda Müfettiş bir şey dedi, Daha sonra dostlarım çok güzel bilgi verdi, Umarım gelecekte başka konular vardır.
Bu sayfalar vesile kadim olan hepdostluk, Canımıda çok sıkar kısada olsa boşluk, Sürekli olan dostluk canlara verir hoşluk, Karşılıksız dostluğun ayrı bir tadı vardır,