"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Bundan sonra Cuma akşamları olsun sende,aramızda ol. Baban nasıl ? Çok selamımı söyle. Bir de Gencali Hocaya selam söyle, O da gelsin aramızda olsun. Bundan güzel buluşma yeri olamaz.
Dakik arkadaşınız bakın geldi burdadır Bedenen İstanbulda ama aklı Şurdadır Yarın buvakitlerde nasip ise yoldadır Buradan onbeş günlük bir firar veriyorum
herkese tekrardan selamlar yahya hocam necip bey ibrahim hoca muzaffer hoca.... bu akşam hocalar enflasyonuna takıldık. Allah eksikliklerini vermesin hani nerde saatçı ve adnan beyler....
hele çıksın meydana, mangalını yakanlar bol keseden savurup işkembeden atanlar, gazabımı düşünüp meydanlardan kaçanlar sağ elimde gül dalı sizlere geliyorum
söz meclisten dışarı, baltayı vurduk taşa firarını verenler, o malum arkadaşa benden malum cevaptır, padişahım çok yaşa on dakika ara var, tekrardan geliyorum
Firar mirar anlamam Cuma günü beklerim, İnşallah boşa gitmez bu benim emeklerim, Siz değerli dostlardan var benim isteklerim, Kış boyu izin yoktur haberi veriyorum.