"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Gelen ile gidenler gözümüzden kacmıyor Bizim gibi herkesin yüreciği yanmıyor Garıp kaldık gurbette kimse bizi duymuyor Göndereyim kalbımı ya bakın bir içini.
ESKİŞEHİR MANİSA, MAÇI SONA ERMİŞTİR, MAÇ SONUNDA MANİSA, İKİ BİR YENİLMİŞTİR, ÜÇ PUAN BÖYLELİKLE, ES ESE VERİLMİŞTİR, OYUNCULAR GÜLDÜRÜR, SAHALARIN İÇİNİ !! .
Cuma günü geldimi bir ümitle bekleriz Geçti yine bu cuma hasret ile gideriz Ümit hiç bitmez bizde gelenleri severiz Sayfalar ilerlesin dolduralım içini..
Belki sayımız azdır gayret çoktur maşallah, Bütün dostlar bu işe önem verir inşallah, Gelip yazan dostlara mutluluk versin Allah, Herkese gösterelim sitemizin içini.
İYİ AKŞAMLAR OLSUN, BURADA YAZANLARA, SAKIN KIZMAYASINIZ, OYUNU BOZANLARA, BENDEN SONSUZ SELAMLAR, TÜM İYİ OZANLARA, BİR İKİ DÖRTLÜK İLE, DÖKÜYORLAR İÇİNİ !! . . .
Hararet bastı ama çay eden yoktur bana Meyveyi çok severim elma ve mandalina Baklavayı çok yetim bir yoğurt verin bana Kafam çok karışıktır dökemedim içini..