"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Şükür yine burada sizlerle buluşmuşum, Sanki dersin yanyana ben canlı konuşmuşum, Heyecanlı şekilde sayfalarda koşmuşum, Yazılan yazılara cevap vermemek olmaz.
Muhabbetler bol olsun süt kardeşler arası, İsterim dostlarımın iyi olsun yarası, Bu sayfalar tartıyor belli dostlar darası, Selam verince dostlar onu almamak olmaz.
Sinan çok iyi ettin hoş geldin paragafa, Çok memnun oldu tabi bu Muzaffer Mustafa, Yaşanan olaylara elbet dayanmaz kafa, Haftaya paragafa gelip yazmamak olmaz.
Aldagittum doktura bu gün kayınpederi Şükür olsun Allah a vardur daha bederi Yaratan dostlaruma taddurmasın kederi Şüt kardeşten bir haber almadan gitmek olmaz...
Biz dostları biliriz merak etme Saatçı, Allahım kimseyini hiç yapmasın inatçı, Sizleri çok seviyor Gölcükteki Altuncı, İnşallah bu dostluğa ebedi bir şey olmaz.
Her zaman tatlı olmak amacımız olmalı Her hafta buralarda muhabbetler yapmalı Hal ve hatır sorarak güzel haber almalı Haberleşme olmadan yaşamak güzel olmaz.
Kaynanan hasta iken şimdi de Kayınbaban, Anlaşılan bugünler yoldan çıkmış araban, Yolların hep düz olsun inşallah olmaz kaban, Dua ediyorum hep daha beteri olmaz.
Daha beklemeyeyim günah gideyur benden Yarun mahşer guninde tasdik isterun senden Bir cevap gelmeyecek Trakya daki neferden Zaman ebeyi geçti gidup yatmamak olmaz…
Hep böyle gider ise cant üstinde kalacak Bakalım yüce mevlam nasıl takdir yapacak Güzel gayret edeyur hanımına bakacak Bu işleri bilursun ateş başluksuz olmaz…