"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Artık can çiğer olduk elbet buluşacağız, Allah nasip ederse bol bol konuşacağız, Bizi çekemeyenle birlik uğraşacağız, Allah iyi eylesin bu bizim sonumuzu....
Ergun Dinçer hoş geldin şeref verdin buraya, Sizin site vardır ya giremiyom oraya, Yoksa sizin siteyi ben koymuşum sıraya, Bir bilgi verirseniz yazarız konumuzu.......
Muzaffer hocam söyle Ergun Dinçer nereli
Sokuldi ara yere bana geldi şifreli
Ben çok iyi tanimam,olmayun meşfereli
Yoksa yıkar giderum han ve hamamunuzi
Sevgili Adnan Hocam Ergun Dinçer Şinekli, Merak etme arkadaş değil Ergun Şifreli, Onun yazması güzel bura olur neşeli, Sakın terk etme bizi beklerim yolunuzu....
Bir gün gelir tanırım ben de Ergun Dinçeri
Türkiyeye nam saldı Çaykaranun gençleri
Allah hayırlı yapsın geriden gelenleri
Ben bağrıma basmışım dostlar tamamunuzi
Üzülmüştüm ben ama Adnan her gün burada, Şahinkaya gençleri olur bir gün sırada, Havada değildirler elbet onlar karada, Herkese anlatalım şu şanlı şurumuzu....
Gençler hocalarından ders alır bundan böyle
Bazı zaman nasihat bazende sitem eyle
Gönül koymazlar size hatalarını söyle
Elbette gelecekler az daha sabır eyle
Cengiz Selimoğluna burdan da selam olsun, Burada bir ayak var dilerim ona uysun, Bir dileğim daha var herkes burada olsun, Allah hayırlı etsin inşallah sonumuzu....
Mektup yazdım Trabzon'a orada Adnanıma, Yazınca dörtlükleri sanki gelir yanıma, Yazmayınca sıkıntı gelir girer canıma, İkimiz paylaşalım burada kozumuzu......