"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
GECE DOKUZDAN SONRA HABURADA BULUŞTUK
BİRBİRİNE TAKILUP HEM EĞLENDUK HEM GÜLDUK
EN SONUNDA ÇAREYİ BARIŞMAKTA DA BULDUK
AYRULUP GİDEYİRUM GECENUZ HAYIR OLSUN
BURDA MAKSAT EGLENMEK KIMSE KIMSEYI KIRDIGINI DUSUNMUYORUM,HERKES HOS VAGIT GECIRDIGINDEN EMINIM, BEN BAZEN ARANIZA KATILAMIYORUM FORUMUN TEMASINI YANI YUZUNU DEGISTIRMEYE CALISIYORUZ, YARIN GUZEL BIR SUPRIZLE KARSILASA BILIRSINIZ SITEYE GIRDIGINIZDE PARAGAF BITTIMI YOKSA?
....Fatma,güzel söyledi amaç vakit geçirmek,
....Biz bir aile olduk hakkımızdır eğlenmek,
....Kız-erkek hep kardeşiz tek amaç vardır gülmek,
....Altuncudan gençlere sonsuz selamlar olsun....
BU HAFTAKİ PARAGFTA COK EGLENDIM GERCI BIRAZ KIRICI OLAN TARAFLARI DA VARDI KABUL EDIYORUM BIZ AYNI KÖYUN COCUKLARIYIZ BUNDAN DOLAYI KIRILMALAR OLMADI KANATINDEYİM HEPİMİZ ŞURLUYUZ BUNDAN DOLAYI COK AMA COK MUTLUYUM CUNKU KOYLUMLRE BIR ARADAYIM TEKRAR DIYORUM KIMIN KALBI KIRILDIYSA OZUR DILERI İİ GECELER
...Biz yine bu güzel geceyi kaçırdık.Çünkü davete gitmiştik. Dönüşte siteye göz attığımda işin sonuna gelinmişti.
...Bu gece pargafa katılan ve emek veren herkese çok teşekkür ederim. Demek ki bu işi becerenler var.Gençlerin elinden her iş geliyor.
...Ben derim ki her hafta açılış yapılırken başta bir ayak verilsin atışmalar ona göre yapılsın.Arada ayak değiştirilebilir.Böylece eski vaybeniler ve de atışmalar canlandırılmış olur.