AYSEL DURGUN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

AYSEL DURGUN

Mesajgönderen Aysel Durgun » Çrş Ara 28, 2005 1:45 pm

Şur köyünün güzel insanları; Merhaba;
Şur; Fosiya doğumluyum. Mahnida Mehmet Cemal Durgun ve Necibe Borzancı 'nın 5 nolu çocuğuyum. Mimarım. İstanbul'da yaşıyorum.
Bir süredir siteyi takip ediyorum. Hatta yazı bile yazdım ama ulaştıramadım. Çocuklar muhteşem bir şey yaptınız, ama kullanması çok zor. Hele benim gibi teknoloji özürlüleri için daha da zor. Ama sizleri takip etmek de çok güzel. Gençlerimizle gurur duydum açıkçası. Dinazorları da tebrik etmek lazım katkılarından dolayı. Tabii siteye yönelik bazı eleştirilerim olacak. Bu eleştirileri sonraya bırakıyorum. Görüşmek üzere.

SEVGİ VE SAYGILARIMLA

AYSEL DURGUN
Aysel Durgun

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Çrş Ara 28, 2005 1:58 pm

Aysel siteye hoş geldin.Gökhanı ve Ahmet ağabinede sitede görmek istiyoruz.selamlar
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Çrş Ara 28, 2005 2:06 pm

Evet Mahnida oğlu Şahinkaya'lılar sitesine hoş geldiniz.Bu site herkesin
görüş ve eleştirilerine açıktır.Bu eleştiriler doğruyu bulmaya yardımcı ola
cak şekilde olursa ço kdaha mükemmel olur.Biz Rahime ablanızın emsaliyiz.Nazmile ablan bizden bir iki sınıf öndeydi.Görüş ve eleştirilerinizi bekliyoru.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Hicran Toplaoğlu » Çrş Ara 28, 2005 4:01 pm

Hoş geldiniz Aysel hanım...

Sitemize yeni fikirlerin sunulması bizleri mutlu etti..

Görüşmek üzere..
Keyifli vakit geçirmeniz dileği ile
Kullanıcı avatarı
Fatma Hicran Toplaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sami Ayan » Çrş Ara 28, 2005 4:10 pm

Öncelikle siteye hoşgeldiniz Aysel hanım. Vadettiğiniz güzel katkılarınızı ve yapıcı eleştirilerinizi başımızın üstüne deyip alınacak ders varsa alıp elimizden geldiği kadarıyla bu işi yürütmeye devam edeceğiz. Katılımınız dolayısıyla teşekkür etmekle beraber katkılarınızın sürekliliğini dileriz. Muhabbetle kalın.
En son Sami Ayan tarafından Çrş Ara 28, 2005 9:57 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Çrş Ara 28, 2005 5:50 pm

aramıza hoşgeldiniz
katılımının daim olması en büyük arzumuz çalışmalarında başarılar kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Köksal Ağaoğlu » Çrş Ara 28, 2005 7:29 pm

Aysel hanım hoş geldiniz...
Gökhan'a ulaşamadık, onu da görmek temennisiyle selamlarımı sunarım.
Kullanıcı avatarı
Köksal Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Çrş Ara 28, 2005 10:00 pm

Aysel abla diyelim artık. Kırılıp darılacak bir şey yok tabi. Ben iyi niyetle söyledim söylediklerimi. Uyarı gerekiyorsa uyarın, eksiklerimizi söyleyin düzeltelim. Hep birlikte daha güzel noktalara taşıyalım bu ortamı. Ben sizden Gökhan'ı ve sanıyorum Nurşen'i tanıyorum. Sizi de görmüşümdür ama tanışıklığımız yok henüz. Umarım bundan sonra olur. Selam ve muhabbetlerimle...

Aysel abla ev resimlerini de çekiyorum. Cevdet abiyle o merakımızı paylaştığımız resim alış verişlerimiz oluyor. O benden çok daha uzman. Ama ben de onun sayesinde yöre evleriyle daha bir yakından ilgilenir oldum. Belki bir gün sana da ulaştırırım toparladığım resimleri. Selam ve muhabbetlerimle...
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Ahmet Cemal Durgun » Prş Ara 29, 2005 7:35 am

Merhaba Aysel Hala,
Hoşgeldin. Seni de burada görmek güzel. İstanbul'daki herkese bol bol selam. GÖrüşmek üzere...
Ahmet Cemal Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Prş Ara 29, 2005 10:39 am

Merhaba Aysel Abla,

Siteye hoş ve safalar getirdin Necmi hocanın dediğigibi hemen muahalefete başladın :) :) Fakat yapmış olduğun eleştiriler de haklı olduğunu düşünüyorum.Evet Dernek toplantılarında tanıştık fakat ayrıntıltı bir şekilde tanışmamıştık oda burda nasip olacak sanırım, benim yengem sizlerdendir sizin sülaleden yani neyse görüşmek üzere ve katılımlarının daim olması dileklerimle
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Merhaba

Mesajgönderen Misafir » Cum Ara 30, 2005 9:43 am

Merhaba Aysel,

Siteye hoşgeldin. Selamını aldım. Nasılsın? Necibe Hala 'ya hürmetler.
Görüşmek dileğiyle...

Oturumu açtığım halde adım neden görünmüyor anlayamadım.
Anneme Necibe Hala'nın selamlarını söyledim, çok sevindi. Onun da selamı var. Ne zaman geleceğini soruyor. Bence de annelerimizin güzel bir dosluğu var. Necibe Hala annemin en vefalı arkadaşlarından.

Selamlar
Hülya
Misafir

Mesajgönderen Kayhan Durgun » Cum Ara 30, 2005 2:36 pm

NİHAYET GELEBİLDİN.HOŞGELDİN.EMMOĞULLARA SELAM.
Kayhan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gürsel Aydinli » Cum Ara 30, 2005 7:32 pm

Aysel abla merhaba,
E Fuskicignayan ne dur gelurgelmez kattun ortalugi birbirine karagoncilo, düzhorom hele bi nefes al. selamlar abla görüsürüz. Unutmadan bizum aileden sade bobami hatirlayabildun demek beni unuttun ha oyle olsun.

Fosiyanun tek medari iftiharisun neden dersen senden baska kizlarumuzdan gelen yok.Ne diyeyim senden görürda gelurler insallah.Yahu security nun türkcesi nedur haket.saygilar
Kullanıcı avatarı
Gürsel Aydinli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Sever » Pzt Oca 02, 2006 7:55 am

ayselin ne zaman siteye düşeceğini merak ediyordum.nihayet rahatladım.bu siteyi gördükten sonrave dahada işlerlik kazandırdıktan sonra acaba derneğe gereksinim varmı diye aklından geçmiyormu Aysel. Bence bu gencleri kutlamak ve onlara katkıda bulunmak gerek .Onlar benim oğlumu bile şurlu yaptılar.Hernekadar mahnidalar teknoloji fakiri da olsalar Aysel senin bu siteye katkın fazla olmalı.Herneyse hoş geldin. DİNAZOR
Kullanıcı avatarı
Hasan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Misafir » Sal Oca 03, 2006 2:57 pm

İlkay, nasılsın? İyi ki resmin var. Yoksa görsem tanımazdım herhalde. Çok zaman oldu çünkü.
Mehmet Abi, ben sizi tanıyorum. İlginize teşekkür ederim.

HOŞBULDUK.

Sevgili site yöneticileri;
Öncelikle şunu söyleyeyim, muhteşem bir iş başardınız. Başlatmak ve süreklilik sağlamak. İkisi de zor. Ama başardınız. Fikir sahibine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum. Bundan sonrası katılımcılara düşüyor. Site yaygınlaştırılarak büyümeli.

Ben gönlümden geçenleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Lütfen, derinlemesine araştırılmadan bazı şeyler yazılmasın. Kişisel görüşlerden bahsetmiyorum. Geleneklerimiz ve yemek kültürümüz diye bir bölüm var. Çok özensiz hazırlanmış. Böyle başlıkla başlayan bir yazının araştırılarak, bilimsel temellere dayanarak yazılması lazımdır. Çok eksik çünkü. Konu ile ilgili kişilerden yardım alınmalı veya derleme yapılmalı. Henüz mümkün değilse, eksik kalsın ama hatalı olmasın. Yanlış bilgiyi düzeltmek zordur.
Benim gönlümden geçen ŞUR derneği bu işleri yapmalı. Bu araştırmaları yapacak kişilere kaynak ayırmalı.
Köyde oynanan ve unutulmaya başlanan oyunları gençler ne kadar biliyor. Son dernek toplantısında biraz horon oynayalım dedik, gençler şur düz horonunu bilmiyor. Akçaabat düz horonu oynanıyor. Yazık değil mi?

Yılbaşlarında oynanan bir oyun vardı eskiden. ( KARAKONCİLO) bilen var mı? Varsa anlatsın lütfen. Bunlar yazılı hale getirilmeli bence.

Siz ne dersiniz?

SEVGİ VE SAYGILARIMLA

AYSEL DURGUN

M.Zeki Sarı tanışmıyoruz sanırım, teşekkür ederim. Hoşbulduk.

Köksal merhaba. Gökhan internetten çekildi bir süre önce.Dönünce bağlantı kurmasını tavsiye ederim tabii ki. Hülya'ya selamlar. İyidir umarım.
Sami Ayan, seni değil ama anne tarafından tüm aileni tanıyorum. Hem de çok iyi. Çok özeldirler. Özellikle Ahmet amca.
Bu ortama sunabileceğimiz katkı varsa, başımız üzerine. Eleştirilerimiz daha iyi şeyler olsun diye. Eğer ortam buna değmeseydi uğraşmazdım.
Ama değdiğine inanıyorum. Katkı sunulursa iyi şeyler olabileceğini düşünüyorum. Doğru kişilerden doğru katkılar. Küsmece, kırılmaca yok bu işte. Biraz abla olmanın cesareti var galiba.

Bu arada köyden gelen resimler ve haberler ve de görüntüler ilaç gibi geliyor. Eline sağlık.

FATMA HİCRAN; TEŞEKKÜR EDERİM.

Hülya; burda olduğunu anlayamadım. İyisindir umarım. Anneme selamlarını söyledim. Çok memnun oldu. Ayşe Halanın nasıl olduğunu merak ediyor. Bilirsin onların dostlukları köklüdür. Ben de selam söylüyorum herkese.
Ahmet Cemal; canım benim, iyi misin? Seninle aynı ortamda bulunmak bile keyifli. Öpüyorum seni.
Gürseeeel; bu kadar uzaktan seslerle buluşmamızı sağladıkları için bile bu çocukları alınlarından öpmek lazım. Seni veya diğerlerini unuturmuyum canım benim. Ama bilirsin Ahmet Amca özel. Babamın yadigarıdır o bize. Sen ve ailen iyisinizdir umarım. Geçenlerde Şengül'le dedikodunu yaptık biraz. Andık yani.
Uzun zamandır siteye girmeye çalıştım başaramadım. Bu zamana kadar biriktirdiklerimi birden döktüm. Yıldırım hızıyla girmem bundan.
Bülent; iyimisin. Haberlerini alıyorum senin. Kızını öpüyorum;eşine selam. Saniye yenge ve kızları da öpüyorum. Gökhan, ekabir adamdır bilirsin. Söylerim ama.
M. kırmaz, Teşekkür ederim. Hoşbulduk. Tabii ki burda görüşeceğiz.
Şimdilik sevgi ve saygılarımı sunuyorum

Hazır başlamışken, daha önceden aklıma takılan bir şeyi daha yazayım istedim.
Kim nerede ne yapıyor köşesi var ya; orda bazı kişilerin meslek bölümine SECURITY diye bir şey yazıyor. Türkçede böyle bir meslek var mı?
Biz farklıyız madem, sömürgeci dayatmalara karşı duralım lütfen. Bizim dilimizde bunun karşılığı vardır herhalde.

Ben rahatsız oldum. SİZ?
Misafir

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir