Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
İlkerciğim hoş geldin seni kapıda karşılıyorum.Geç kaldınız sayılır ama
olsun.Aktuf olarak bundan böyle devam edersiniz boşluğu kapatırsınız.
Hasanbayda bir zahmet yazsın bu siteye.Gözlerinden öpüyorum
Selam gardaşım hele şükür diyelim. Senin gibi teknoloji devi ve bilgini insanların bu kadar geç kalması beni ziyadesiyle üzüyor ama geç olsun temiz olsun diyorsan diyecek birşeyim yok. Seni daha çok görmek isterim bu sayfalarda.
Saygılarımla...
saol ilker abi.memleketten uzak büyüdüm ama her yaz gelmem ve ordada dedemlerın,amcamların olması beni oralara bağlayan baslıca unsurlar.özelliklede amcalarımın cevresiini iyi tanıdığım için daha bi sevdim oraları.aranızda büyüdüm sayılır.yazın görüşmek dileğiyle.
İlker hoşgeldin, gerçi sen köy ziyaretlerini ihmal etmeyenlerdensin ama sitenin yeri başkadır. Gelişin gecikmeli olsa bile aradaki farkı kapatacağını gösterdin katılımların ve yazılarınla. Sevgilerimle.
Kader arkadaşım yeni işin hayırlı olsun umarım başarılı olursunuz.Çaykaraya renk getirdi bu atılımınız geç kalmış bir olaydı sana nasip oldu çok sevindim.Herkese selam söyle öpüyorum
selam ilker abi yaff sizler ne kadar yaşlandınız böle saçlar kaçmış hep özlendin ilker abi görüşmeyeli çok uzun zaman oldu en son güneşlide bizim evde görmüştüm seni murat abiyle gelmiştiniz