gönderen Ali Çolak » Pzr Ara 18, 2005 1:03 pm
Hayirli gunler diliyorum memleketimin guzel insanlarina.
Ilk once boyle bir siteyi kurarak hemsehrileri bir arada toplayan herkese tesekkur etmek istiyorum.Ben caykaranin Camlibel koyunde 1961 yilinda dogdum.Ilk okulu harhesde orta okulu Atakoyde ve liseyi Trabzonda bitirdikden sonra 1979 yilinda Hollandaya geldim.26 yildir Hollandada isci olarak calismakdayim.Orta okuldan Sahinkaya li bir cok arkadasim oldu.
Esim sahinkayali ve 3 tane oglum var.yasamimin en guzel yillari gurbet ellerde gecti.Vatana ve silaya hasret bir sekilde yasam devam ederken sevdigim bir arkadasim araciligi ile bu siteye uye oldum.Memleketimin guzel ve sicak kanli insanlarinin yazdiklari turkileri okudum.Inanin cok mutlu oldum.Belki onlar gibi yetenegim yok ama iyi bir okuyucu oldugumu soyliyebilirim.Ayrica kalici dostluklara cok onem veren biriyim.Iki yilda bir yaz tatiline gelmeye calisiyorum memlekete.Allah uzun omur verirse emeklilik yillarimi memleketimde yasiyacagim.sitede bir cok tanidik insanin resmini gormek ayrica bir mutluluk verdi umuyorum ki bu sitedeki dostluklar kalici olur.Butun hemsehrilerime tekrar hayirli gunler ve saglikli bir yasam diliyorum.