KAYHAN DURGUN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

KAYHAN DURGUN

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Prş Ara 15, 2005 2:07 pm

selamunaleyküm şurlilar.eyi bir iş yaptunuz.ben antika.bobam benden antika . sizun gibi baltadan biçkıdan ve ğızardan korkmam.ateşten herkes kadar korkarum.eyi bir insanum. referansum pitipit hasan. ona sorabilirsiniz.
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen Murat Koskor Uygun » Prş Ara 15, 2005 3:35 pm

Babanı bilmem ama sen hakikatten antıkaymışsın yahu, o ne tuhaf tanıttın kendini. Referans da sağlam biri olsa bari. :D Hoşgeldin antika, Bizi pitipit Hasanın peşinde dolaştıracağına sen tanıtsan kendini olmaz mı.
Kullanıcı avatarı
Murat Koskor Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun » Çrş Ara 21, 2005 4:24 pm

kim olduğunu bilmiyorum.sağol.futbol önceki kadar olmasa bile fırsat buldukça oynuyorum.pitipit e selam söyle
Kayhan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Pzt Oca 02, 2006 10:31 am

Sayın kardeşim sitemize hoş geldin.Seni tanıyamadım.Referans gösterdiğin Hasan Uysal'a da sorduk,seni oda tanıyamadı.Zaman içerisin
de tanışırız.Yazılarınızın devamını bekliyoruz

Sayın antika.Size sitete ilk önce hoş geldiniz diyen bir şurliyum.Burnumuz büyük olabilir KARADENİLİYİZ.

iSMİNİZ ADRESİNİZ OLMADAN SİZİ TANIMAK MÜMKÜN DEĞİL.BİZ AYRIMCILIK BIRAKIN YAPMAYI DÜŞÜNMEYİZ BİLE.SİZİN İÇİNİZDE VARSA KENDİNİZLE BOĞUŞUN.SENİ REFERANS VERDİĞİN ADRESLEREDE SORDUK ONLARDA KİM OLDUĞUNU BİLMİYOR.YAZILARINIZIN SİLİNME SEBEBİNİ ARAŞTIMANADA GEREK YOK.BU SİTEDE HERKES HARŞEYİ YAZAMIYOR.DOĞRUSUDA BU.SENİ HALA TANIYAMADIM.GÖRÜŞMEK
ÜZERE

Sizi henüz tanımış değilim ama çok güzel espirilerinizden dolayı siteye renk katıyordunuz.Birine mi kırıldınız.Sizi bekliyoruz.Bu sitenin size ihtiyacı var

Durumu idare et gitsun.Yalnız Hasan Uysal'dan biraz uzak dur.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Cemal Durgun » Pzt Oca 02, 2006 11:04 am

Antika kardaş,
Kendini tanıtırsan selemını daha rahat iletirim babama. Yoksa ne o bişe analr antika lafından ne da ben....

Görüşmek üzre..
Ahmet Cemal Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet İlhan Ağaoğlu » Pzt Oca 02, 2006 12:03 pm

IBRAHIMAGAOGLU'larin dünyada en gecerli referans oldugunu sana ispatlamak gibi bir ugrasin icinde olmayacagim. Zaten ihtiyaci olanlar bu referansin ne kadar iyi ve gecerli oldugunu biliyorlar.
Ayrica bu sitede bulunanlarin kendi kimliklerini saklamalari icin herhangibir sebep yok.Cünkü burda Dostluk, Arkadaslik ve Tanismak ön planda geliyor.Herhalde sen bu degerlere daha sahip olamadin.
Selamlar.
Hoscakal!!!

Ben en azindan birseyler bitirdim ve insan gibi utanmadan, sikilmadan acikca kendimi tanittim. Ne yazik ki senin gecmisin herhalde pisliklerle ve camurla bulasmis oldugu icin saklanma ihtiyaci duyuyorsun.
Kullanıcı avatarı
Mehmet İlhan Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Burhanettin Ayan » Pzt Oca 02, 2006 1:09 pm

Ben iyiyim sağolda sen kimsin. Yazdıklarına bakılırsa (diğer site sakinlerine) sen daha büyük şeytansın.
Ama esprilerin güzel.
Burhanettin Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Pzt Oca 02, 2006 2:07 pm

Hayırlı Cumaalar Antika,
Gerçekten tanıtım konusunda arkadaşlara katılmamak elde değil ve sitemize hoş safalar getirdin sağlıcakla kalınız.

Eyi vallah, teşekkür ederim ANTİKA fakat ben acinacak durumda değilum yarepbi şükür altuncilar deyusun fakat bilmiyorum sen benim kaynatami taniyumisun ayrıca ben onlardan bir zarar görmedum amda umarım dediğin gibi olur genda çennete gitmeği kim istemezki allah bilur inşallah hepumuz gideruk oraya....Fakat sen hala kenduni ayrıntılı bir şekilde tanitmadun böyle tanımamız zor olur yine teşekkür eder görüşmek üzere diyerek sağlıcakla kalın
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Finoğlu » Çrş Oca 04, 2006 2:25 pm

Sayın Antika maşallah bu site senun için iyi bir eğlence.Ama burada insan
larla alay etme hakkını sana kim veriyor.Tanışma hatının sorumluları ile
anlaşarak mı yazıyorsun.Ciddi ve samimi bir yönün olmadığı gibi zaman zaman edepe aygırı laflarınızda oluyor.Lütfen
Kullanıcı avatarı
Ahmet Finoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Sal Oca 10, 2006 4:49 pm

Antika arkadaş, yağcılık ihtiyacı olanın işi olsa gerek, benim ihtiyacım yok, ne düşünüyor hissediyorsam onu yazdım ama seni tatmin edemedi isem yapabileceğim bir şey yok. Makazaların altı üstü, o yandaki bu yandaki yok diye biliyorum ben. Sen başka biliyorsun, ne diyeyim: Hayatta başarılar.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ayhan akaç tan cevap

Mesajgönderen Umut Akaç » Çrş Oca 11, 2006 3:19 pm

doğalgaz fiyatlarından haberin yok galiba (260usd) isınmak için mecburen maden cıkarmamız lazım hadi biz burnumuzu sen nereni karıstıracan......

odun ile doğalgaz cok pahalı yakıt olarak KURUFASULYE kullanıyoruz kokusunu almak istiyorsan gellllll.........
Kullanıcı avatarı
Umut Akaç
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Sever » Cmt Oca 14, 2006 8:03 am

Antika , kullandığın şive ve içerikle milleti epey hasta ediyorsun.Çok hoşuma gidiyor, çünkü siteye hareket getirıyorsun.Böyle devam et ve sakın antikalıktan vazgeçme.Nevarsa gizlilikte var.Slmlr.
Kullanıcı avatarı
Hasan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Durgun » Pzr Oca 15, 2006 9:32 pm

olur antika..geyik de yaparız..yeterki sen canını sıkma :wink:
Kullanıcı avatarı
İlkay Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: ANTIKA

Mesajgönderen Raşit Fuzoğlu » Pzt Oca 16, 2006 7:30 pm

ola ben herkese slm vermeye çalıştım bilmem nekadar aldınız kızların çoğunu zaten tanıyorum ben bu cezayikalduramam kib

slm bay isimsiz kim oldugunu bilmiyorum ama elbet bir gün tanışacaz slm vermeden ben gecmem yanlış anlaşıldım herhalde veya yanlış yaptım yanlışım varsa affola kib
Kullanıcı avatarı
Raşit Fuzoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen aysel durgun » Sal Oca 17, 2006 3:02 pm

antika merhaba;
Yazdığın yazıları okuyorum. Çok da gülüyorum. Çok güzeller gerçekten. Espiriler güzel. Bazılarınınki ağır kaçıyor zaman zaman ama ''o kadar çatlak su kaçurmaz.''
Antika, gizli kalmak konusunda ısrarlı. Eh bize de saygı duymak düşer. Ama bizleri iyi tanıyor anladığım kadarıyla.(mahnida ve borzancıları)
Espirili muhabbetlerinizin devamını dilerim.
selamlar
Borzancına

aysel durgun
aysel durgun

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 3 misafir