Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
S.A. site sakinleri... siteye yeni üye oldum umarım hoş, samimi bi ortam oluşmuştur. Gerci bizim köyün insanlarından aksi durumu beklenemez:) köyün halkını pek tanımıyom umarım bu site aracılığıyla daha samimi muhabbetler olacaktır aracılık yapan herkese teşekkürle...
yeni ŞUR'lular tanımık dileğiyle...
yazdım ama gelmedi galiba tekrar tanıtım bari kedimi...
ben yahya kalkan KOT sülalesinden mustafa kalkan nın oğlu annem ise yine ŞUR' dan ATAMAN (şöför) sülalesinden.. Şuan Of'ta pc üzerine bi tükan iştelmekteyim, Ofta oturuyom yani..
amca cocuklarıyız onlarla.. bayram ın abisi babam yani.. sima yabancı değil ofta top oymnamıştık gibi cemil ayaloğlu halamın oğlu olur anımsadın mı yoksa ben mi yanlış hatırlıyom..
Pc dediğin şey bilgisayar olsa gerek heralde galuba sanursam. Bilgisayarla uğraşıyorsun ve login olmayı beceremiyorsun, çok ayıp. Hoşgeldin Yahya, bol kazanç dileklerimle. Dükkanın yerini de söyle de belki Of'a geldiğimizde bi çayını içeriz.
Hoşbulduk herkese tekrar...
Mahmut abi dediğiniz gibi o Mustafa KALKAN'ın oğluyum:):)
A.S Mehmet bey...
Murat bey dediğiniz gibi pc (bilgisayar) lerle uğraşıyoz ama bu aralar nete takılma imkanımolmadı pek İNŞALLAH bundan sonra daha sık görüşürüz... bu arada iş yeri of ptt nin tam karşısında ak partinin hemen altında ki iş hanında okulmarketi.com diye bi tükan.. Her zman beklerim çay içmeye tüm ŞUR'lilari ve arkadaşlarını:):):)
o yahyacım yakaladım seni nezaman üye oldunda haberimiz olmadı.nese artık haberleşiriz burdan ama cevapları yazarken yanlış yere yazıyon öğrenemedinmi hala istersen bi ara öğretirim hadi möptüm marloon
marlon şopar öğretemedim herhal adımı tıklayıp oyle mesaj atacan yani benim sayfamda gözükecek anladunmi adamum öptüm gözlerinde o ye
yahyacım merhaba işler nasıl trb. gelirsen uğramayı unutma zamanın var ise gel ğainle çadır kuralım sık sık görüşmek temennisiyle
yahyacım hamburger işi ile uğraşırken daha iyi görüşüyorduk şimdi görüşemez olduk senin şu ğainde yok piyasalarda ihlas kargoya ortak mi oldida çok yoğun çalışıyor neyse en kısa zamanda görüşebilmek ümidiyle hoşçakal