Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Merhabalar ben Enver ve Hanife Kama2nın en küçük kızları Yeşim Kama.1982 yılı Çaykara doğumluyum.İlkokul ve lise öğrinimim komşu köy Ataköy de geçti.Konya'da 2 yıllık büro yönetimi okuduktan soınra toprak özleminden köyüme geri döndüm.Şu an Trabzon Numune Hastanesinde danışman olarak çalışıyorum.Bu sited eemeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum
merhaba yeşim ablacığım aramıza hoşgeldin.Ama geç kaldın ya nerelrdeydin. neyse görüşürüz kendine iyi bak . bu arada yarın yolcusun en güzel Trabzon'a gidiyosun sana iyi yolculuklar herkese slm syle öptüm
VAY VAY VAY MEGAN VE YESIM HANIM SENI BURDA GÖRMEK NE GÜZEL BIR SEY NE BÜYÜK MUTLULUK KATILIMIN DAYIN OLUR BIZLERI YANLIZ BIRAKMASINIZ INSALLAH ALLAHA ELMANET OL SELAMLAR
Yeşim aramıza hoş geldin katılımın daim olur inşallah,çok sanslımısın yoksa çok seveninmi var bilmem bugün sayfanı açmışın herkes akın,akın yazmaya başlamış,ne güzel bunun kiymetini bilmen lazım,benden söylemesi.......