Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Merhaba bende kendimi tanidayim 23.01.1991 Fransada dogdum, Vedat Uysal ve Melahat Ozdas'in kiziyim, daha cok gencim ama koyumun insanlariyla ayni ortamda olmaktan cok mutluyum..
Vedat ağabeyin sevgili kızı Nalan. Sen de hoşgeldin tekrardan. Daha önce söylediklerim yine geçerli. Anne babanızı ve sizi kutluyorum. Fransada Şurlu kalabildiğiniz için.
Vedat Abiyi tanıdık, muhterem bir insan,e sen de onun kızısın.İyi olur inşallah Da merak ettim anneniz hala OZDAŞ soyadını mı kullanıyor Hoşgeldin Nalan. Daim ziyaretçi olman dileğiyle.
sevimli kizlarimiza hosgeldiniz diyeyim.
Sadece sana hosgeldin demekle aslinda canan a da demis oldum
Bu suretle bir tas ile iki kus vurmus oldum.
Biraz bu sayfadan baska yerlere de yazin.
Fikirlerinizi soyleyin.
Ordaki izlenimlerinizi yazin.
Ordan buralar nasil gorunuyor onlari yazin.
Yani yazin cizin.
Halaniz eskisi kadar yazmiyor maalesef.
Babanizla amcaniz da karga dan baska kus tanimam misali gornekten asagi hic inmiyorlar.Akillari fikirleri komlarda yaylalarda.
Hadi bakalim fareyi birakinda klavyeyle biraz arkadaslik edin.
Selamlar
Hasret UYGUN
MOSKOVA
fransada olup bu kadar şurlu kalmak kolay değil.babanızı görsem belki tanırım.çünkü ondan büyüğüm.ben sitede sonradan şurli olduğunun farkına varan ömer severin babasıyım.türkleri seven ve sevmeyen fransızlara istanbuldan selamlar.
oh be bitirdik nalan herkese yazdik artik kimse diyemez sadece sizin basliginiza yazdiginizi tami tamina 2 saat gecirdik herkese yazmak icin ellerimiz dert gormesin umarim herkes sevinir ALLAH bizden razi olsun AMINNNNNNNN neyse ellerim agirdi opt seni guzelim
Nalan ben seni tanımıyorum ama Nevgin ile yakınlığınız ve ikinizin de bana yazmanısı büyük bir incelikti. Ben şimdi neden yazmadım diye kendime kızıyorum. Hayatında başarılar.
Saygılarımla...
Bir akşamda görevlerunuzi yerine geturdunuz.Herkese bir selam bir merha
ba işi bitirdiniz.Sağolun.Sizun uşaklar nerelerdedur.Sitete hiç görünmüyor
lar.Onlarıda görmek istiyoruz.Benim oğlanın arkadaşlarıdırlar.