YILMAZ ERSEZER

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

YILMAZ ERSEZER

Mesajgönderen YILMAZ ERSEZER » Prş Ara 01, 2005 12:55 am

1970 yılında Şahinkaya köyü Fosiya mahallesi'nde doğdum.
Babam Makazaoğlu İnş. Müh. Fikret Ersezer, annem gene Makazalardan Lütfiye Ersezer. Sevda, Elif, Yudum, Doyum ve Kardaş Ersezer'in ağabeyiyim. Matematik Mühendisi'yim, Istanbul'da bir fabrikada bilgi işlem yöneticiliği yapıyorum. Evliyim ve Fikret Güney adında (tek sermayem) 7 yaşında bir oğlum var. Kendimi tanıtma görevini böylece tamamlamış olayım, forumda gördüğüm o ki bazı arkadaşlar kızıyor yoksa :P .
Sitedeki isimlerin ve yüzlerin bir bölümü tanıdık, dost, kardeş. Tanımadıklarım da Şur'lu sonuç olarak, ne olsun daha :)
Geçmişte Kuşmer beni hep şaşırtırdı, nasıl bu kadar güzel insan bu kadar küçük bir yerde toplanmış diye. Görünen o ki bu forum Kuşmer'in benim nazarımdaki rekorunu kıracak, çok daha küçük burası.
Sevgili İlkay (hem Güvercin hem Durgun), Hakan, Gürsel, Köksal ve tüm diğer dostlar sizinle karşılaşmak, size ait bir şeyler okumak ne büyük haz, mutlu oldum, görüşmek üzere.
Tüm Şur'lulara selamlar!..
YILMAZ ERSEZER

Mesajgönderen Köksal Ağaoğlu » Prş Ara 01, 2005 7:55 am

Zaman zaman ihmallik, istenmeyen, elimizde olmayan sebeplerle uzak kaldığımız, görüşemediğimiz dostlarımız vardır. Bu dostlarla aramıza giren çoğrafi, zaman aşımı gibi engeller bu insanlara duyduğumuz kalbi muhabbeti eksiltmez. Sevgili kardeşime öyle yakınlık duymuşumdur.
Selam ve sevgiyle...
Kullanıcı avatarı
Köksal Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay GÜVERCİN » Prş Ara 01, 2005 8:23 am

Yılmaz hoş geldin.Sabah bilgisayarı açınca senin ismine rastlamak ne güzel.Seninde gelişinle Sitede teorik tartışmalar alevlendi demektir.Tekrar selamlar.
İlkay GÜVERCİN

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Ara 01, 2005 10:21 am

Sayin Yilmaz Kucucuk kusmer ve sur sitemize hosgeldiniz, paylasimlarinin daim olmasi umutuylan....
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Prş Ara 01, 2005 10:31 am

selamlar
yılmaz kardeşim hoş geldin. aramıza biraz geç katıldın ama neyse. bundan sonra sürekli görüşürüz.

saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Prş Ara 01, 2005 10:57 am

Merhaba delikanlı.Sizi yaladan tanıyorum kanaatindeyim.Babanız saygı duyduğumuz güzel bir insandı.Daha öncesi paşa dedenizde öyle.Benim
anneanemde makacalardandır.Görşmek üzere.Hoş geldin
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Prş Ara 01, 2005 11:01 pm

Yılmaz Ersezer ismini biliyorum hatta sizi çok eskiden de tanıyorum. Önce köyünüze hoş geldiniz. Ben kendimi senin anlayacağın şekilde tanıtacak olursam Gürsel Aydınlı'nın yeğeniyim. Dayım olur. Rahmetli dedeni, babaanneni ve amca kızlarını çok iyi tanırım, mezireden komşumuz olurlar. Gerçi sizin mezire artık yıkıldı ama orada çok tatlı komşuluğumuz olmuştur onlarla. Rahmetli İlhame anaganın filobidalarının tadı hala damağımdadır. Öylesini yemedim ve yiyeceğimi de sanmıyorum. Sizin uzak olmanıza rağmen yerel kültüre bağlı olduğunuzu ve site tasarım konusunda uzman olduğunuzu biliyorum. Daha yakından tanışmak dileğiyle. Muhabbetle kal...
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Cum Ara 02, 2005 4:28 pm

Sevgili Köksal, aynı yakınlığı hissettiğim için yıllardır seni göremiyor olmama rağmen attığın her adımdan haberim oluyor, takip ediyorum seni ;-) Seni görmek güzel.

İlkay Güvercin kardeş, en kötü ve en güzel günlerin (ortalama günler sana göre değil) dostu, bir dahaki yayla yürüyüşüne beni çağırmazsan bozuşacak olmakla birlikte selamlar, sevgiler.

Fatma Hn, hoş buldum teşekkür ederim.

Osman kardeş seni görmek de çok güzel, daha önce haber verseydiniz daha önce katılırdım ama böyle oldu işte, hoş buldum.

Mehmet Abi ben sizi iyi tanıyorum, sizi gördüğüme çok sevindim, teşekkürler.

Sami arkadaş ben seni hem yayladan ve hem de mezireden tanıyorum, birlikte zaman geçirememiş ve bir şeyler paylaşamamış olmakla birlikte başlangıç için güzel bir yol bulduğumuz ortada, sağolasın, görüşeceğiz.

Hakan, yıllardır düzenli olarak 10 küsür yıldır senede 10 dakika görüşebildiğim dostum, sana ve ailene de çok çok selamlar.

Şimdi kısa keseceğim, TrabzonSpor maçına gitmem gerek :-D Sonra yazacağım muhtemelen çok şey olacak. Tüm şurlulara selamlar!...
Yılmaz Ersezer

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Ara 04, 2005 7:45 pm

YILMAZ BEY BU GÜZEL IFADELERINIZDEN DOLAYI SIZE TSK EDERIZ.. SURLULARUN SICAK DOLU MEKANINA HOSGELDINIZ...

SAYGILAR
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen gürsel aydinli » Pzt Ara 05, 2005 1:48 am

Merhaba Yilmazcigim,
Epeyi oldu görüsmeyeli.Ama her zaman sormusumdur seni. Birlikte yaylada ve köyde cok anilarimiz olmustur.Ama olmadi yalniz geldin.Nerde Elif,sevda,Yudum,Doyum onlarada haber ver.Amca kizlarinida unutma hele Yurdanuri.Annene kardeslerine özellikle katibe halaya selamlarimi söyle görüsürüz.
gürsel aydinli

Mesajgönderen Engin Aydin Kuzu » Çrş Ara 07, 2005 1:50 pm

Abicim teşekkürler. Ama siz varken bizim yakışıklı olup olmadığımız okadar önemli değil. Ee emin olduğuna göre soru sayılmaz ama cevap veryim bendim galiba. Ama ihbar değil muhabbet eresı geçen sözlerdi onlar.
Bu yaz boyle bişe olmayacağına garanti veririm.
Engin Aydin Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Cum Ara 09, 2005 3:29 pm

Yılmaz merhaba.Hafta sonu maça gittin hala gelemedin galiba.Mehmeti üzüyorsun.Öyle kısa çevaplar vermek varmı.Makaleni döşeyeceksin.Selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Cum Ara 09, 2005 3:44 pm

:-)
Geldim İlkay'cım, Mehmet'le yazıştım, arasıra telefonlaşıyoruz onunla zaten. Siteye de 2-3 birşeyler yazdım, bir kısmı provokatif bulundu silindi :-P
Sen msn vs.. kullanıyor musun?
Yılmaz Ersezer

Mesajgönderen Kayhan Durgun » Çrş Ara 14, 2005 4:07 pm

yılmaz merhaba .görüşmek için iyi bir olanak sunmuşlar.değerlendirelim selamlar.
Kayhan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Koskor Uygun » Çrş Ara 14, 2005 4:23 pm

iştirakinle bizi sevindirdin abi,belki ikili diyaloğumuz yoktur ama hele bizim köylüsün. :D hoşgeldiniz sefa getirdiniz. Yeni yazılarınızı merakla bekleyeceğiz.
Kullanıcı avatarı
Murat Koskor Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir