Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
HERKESE MERHABA BEN LABAR KIZLARINDAN SEVİL AİLEM KIRIKHANDA BEN İSE ANKARADA OTURUYORUM BABAM AHMET ATAMAN ANNEM CANIMIN İÇİ AYTEN BİR TANE OĞLUM VAR ADI MUSTAFA HAKDAN
Merhaba Labarkızı,
Tahmin edebildiğim için mutluyum...Evliliğinde mutluluklar dilerim... Nerdesin , onu yazmadın... Evlilik soyadını öğrendik,iyi oldu...
SEVİL ABLA NASILSIN BEN RAZİYEE...BENİM ADRESİMDEN MESAJ YAZAMIOM AMA SENİN YAZDIKLARINI GÖREBİLİYORUM BÖLE ABLAMIN ADRESİNDEN İDARE EDİOZ İŞTE BAŞKALARINA YAZARKEN HEMEN GİRİOM ODA YOK NASIL OLSA BURDA KULLANIOM KAFAMA GÖRE EE SEN NASILSIN UMARIM ÇOK İYİSİNDİR BURDADA BULDUM SENİİ BENDEN KAÇAMAYACAKSIN SENİ ÇOK SEVİYORUM ENİŞTEYE ÇOOK SELAM HAKTANIDA BENİM ADIMA ÇOOK ÖP ALLAHA EMANET OLUN
ANEANNEME ÇOK İİ BAKIN BU HAFTA SONU7 ALMAYA GELİCEZ İNBŞ ANNEANNEMİ...:)
labar kızı;
nasılsın..ne var ne yok eba baragafa niye girmeyusun orda konuşurdukk herkes öle bi atışıoo
ee canım evdeki büyüklerin nasıl hepsine kocaman selamlar .. hepsinin ellerinden öpüyorum
rahime ablam geldi onunda çok selamlrı var sana..evdekiler çok ii hepsinin tek tek selamlrı var sana..
en kısa zamanda bekliyoruz seniii..allaha emanet ol..hayırlı akşamlar
SLM SEVİL ABLA NASILSIN NE HALUN VAR HİÇ GÖRÜŞEMEYURUK ARAYI SOĞUTMAYALUM HA BAYARAMA GELDIM GIDENE KADAR BURDAYIM Uygunsuz Kelime Uygunsuz Kelime GÖRÜŞELUM OLUR MI BEN KUTAHYADA İNYETNETE UĞRAMIYORUM MALUM DERSLER ADAMI ZORLAYU......HAKTAN'A,YAVUZ ABIYE KUCAK DOLUSU SLMLAR AYRICA BUYUKLARININ DE ELLERINDEN ELLERINDEN ÜPÜYORUM.....EVDEKŞLERIN SIZLERE SLM VAR....BY BY BY