DENIZ KAZAK

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Deniz Kazak » Pzr Kas 13, 2005 1:51 pm

Efendim ben Deniz Kazak 14.04.1976 İzmir Gaziemir doğumluyum Datçada yaşıyorum,Dekoratörüm evliyim sevgili eşimin adı İskan Kazak kendi inşaat şirketimizde faliyet göstermekteyiz.
Şahinkaya köyüne ve Kuşmer yaylasına bu yıl yaz tatilinde gittim muhteşem bir güzellik hayran kaldım sevgili can dostum Fatma Özbilgi ve değerli eşi İsmail Özbilgi sayesinde inanılmaz güzel bir tatil geçirdim.Sevgili Mehmet Özbilgi ve ailesi,Ahmet ve vedat Uysal ve aileleri ile tanıştım hepsi çok güzel yürekli insanlar aslında unuttuğum isimlerde var ama özet olarak şöyle söylemek istiyorum tanıdığım,sohbet ettiğim, misafir olduğum herkese hayran kaldım Şahinkaya köyünü seviyorum herkese sevgiler..
Deniz Kazak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Kas 13, 2005 2:00 pm

Anaaaaa Benim Can dostum, Hayatimda yerinin cok buyuk oldugu Bacim aramiza hosgeldin, seni burda bizlerle gormek cok buyuk mutluluk.. Bu yaz canim sanki bizim surda dogdu buyudu gibiydi herkes oni cok sevdi sicak kanliligiylen sevencenligiylen bizlerden daha cok surli oldu..

Artik oda bir surlidur :-) cuma aksamlari tr saati 21.45 senide paragafa bekliyoruz, bacim laf aramizda gelmezsen cezan bir koyun kesmek olur haaaa benden soylemesi ..:-)

deniz kazak aramiza hosgeldin..
En son Fatma Ozbilgi tarafından Pzr Kas 13, 2005 5:19 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Deniz Kazak » Pzr Kas 13, 2005 2:16 pm

Teşekkür ederim ene bende surli oldum demek bak çok sevindum buna :)) cuma akşamları gelirim çokda güzel olur koyun kesmek mi ayyy ceza büyük kıyamam ben zavallıya.
Deniz Kazak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Koskor Uygun » Pzr Kas 13, 2005 4:10 pm

Zavallıya mı kıyamazsın yoksa paraya mı onu bilemem, ama fatma ablanın cezayı hatırlattığı iyi oldu. :) Hoş geldin deniz hanım. İzmir nireee şur nire. İştirakinizden inan çok mutluyuz. Bol kazanç dileklerimle.
Kullanıcı avatarı
Murat Koskor Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Pzr Kas 13, 2005 6:21 pm

Deniz abla sende surli oldun Hemiiiiii, sen zaden surli yazin olmusdun, sende hosgeldin senide burda aramizda gormekten cok mutluyum..
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Kas 13, 2005 8:59 pm

DENIZ ARAMIZDA BULUNDUGUNA SEVINDIM KARADENIZE YANI BIZIM ORALARA ILGIN VE ALAKAN ICINDE AYRICA TSKLER EDERIZ...

HOSGELDIN.....
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Deniz Kazak » Sal Kas 15, 2005 11:26 am

Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum.Burada olmak mutluluk verici benim içinde.Ahmet abii paketin dün yola çıktı ben size söz veririmde tutmam mı hiç hele senin diline düşmek korkusu varken :)))
Deniz Kazak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Mavro Uysal » Prş Kas 17, 2005 7:20 pm

KIMLER VARMIS BURDA KIMLER EKIZ DENIZ HANI SEN BANA DATCANIN CD LERINI GONDERECEKTIN ARAMIZDA OLMANDAN MEMNUN OLDUM BIZLERI UNUTMADIGIN ICIN TESEKKUR EDERIM

TESEKKUR EDERIM DENIZ HANIM ASLINDA BENIM DILIM OYLE DEDIGIN GIBI KOTU DEGILDIR KALBIM NEDERSE DILIMDE ONU SOYLER ESINE SEVGILER SAYGILAR INSALLAH BU YAZ YINE GORUSURUZ ESINDE GELSIN DAHA GUZEL OLUR KENDINE IYI BAK HOSCAKAL

KAZAK AILESINE COK COK TESEKKUR EDERIM GONDERDIGINIZ HERSEYI EKSIKSIZ ALDIM BENI MEMNUN ETTINIZ DENIZ HANIM SEN HARIKASIN SOZUNUN ERISIN NE DIYEYIM COK MEMNUN OLDUM TESEKKURLER SEVGILER SAYGILAR
Kullanıcı avatarı
Ahmet Mavro Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Ara 01, 2005 10:49 am

UYYYYYYY BENIM BACIM BIR TANEDUR SOZ VERDIMI SOZUNU TUTAR, CANIMIN ICI BENDE SENIN PAKETI BUGUN YOLLADUM ARTIK TATILIMIZI BOL BOL IZLERUNSUNDA BENUM GIBI GOZLERIN GELIR DOLAR.....
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

HE MI

Mesajgönderen Vedat Uysal » Cum Ara 02, 2005 8:35 pm

DENIZ BACIM MERHAHABA SU FOTORAF SENSUN HE MI?MESAJINI OKUDUM ILK ONCE DANIYAMADIM ALLAH ALLAH DEDIM BU KIM YA BENI BU KADAR DETAYLI DANIYOR SASIRDIM INAN SONRA NALANA SORDUM DENIZ ABLADIR DETI ANCAK DANITIM SAGOL SURLILAR SITESINE KATILDIGIN ICIN COK MEMNUN OLDUK YAZIN BEKLIYOERUZ YINE BEYINI TANIMIYORUM AMA BENDEN SELAMLARIMI SOYLE HOSCAKALIN.
Kullanıcı avatarı
Vedat Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Cum Ara 09, 2005 8:30 am

Misafirperverlik Türk milletinin karekteridir.Hoş geldin Şahinkaya'lıların
dost meclisine.Sen zaten tanımışsın Şahinkaya'lıları.Özbilgi'leri,Uysal'ları
tanımak Şahinkaya'yı tanımak demekdir.Yazılarınızı bekliyoruz.Hatta varsa yüreğinde vaybeniyede bekleriz.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Sal Ara 20, 2005 7:47 pm

deniz abla her yerde masallahhhhhh allah bozmasin :wink: yazinda geldi bizum oraya artuk nasil yasadugumuzi oda gordi
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Deniz Kazak » Çrş Ara 21, 2005 10:54 pm

Uyy ahmet abi ara ara geliyorum sizleri ihmal edermiyim bak ha buradayum canancığım teşekkür ederim hee her taşın altındayım hemiiii :lol:
Deniz Kazak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Ara 22, 2005 10:57 am

Canimin ici heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: seni tekrardan buralarda gormek guzel, sanki hic gorusmuyoruzda ekiiiii yakinda internet gorusmesi rekoru kiracaguk bu gidisle haaaaa :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Nalan Uysal » Cum Ara 23, 2005 3:12 am

deniz abla cok gec oldu ama benda geldum:) seni burda gormek cok guzel hayatinda mutluklar dukenmez ins seni cok seviyoruz unutma iskan abiye slmlar saygilarimla
Nalan Uysal

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir