SERKAN BİRİNCİ

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

SERKAN BİRİNCİ

Mesajgönderen Serkan Birinci » Pzt Kas 07, 2005 12:56 pm

herkese merhaba

sitenin ilk üyelerinden biri olarak modaya uyalım dedik. hoşgeldin merasimlerini de kıskandım herhal. kesin olmamakla beraber 1974 de belleme zamanı doğmuşum. küçük moskova-fosiya-hürriyet mahallesinden esnaflar piri hilmi birincinin oğluyum. sanayi ve ticaret bakanlığında garip bir devlet memuruyum . hoşgeldin diyen, diyecek olan ve demiyecek olanlara hoşbulduk. ainası iştir kişinin lafa bakılmaz, biraz iş yapalım.

bu arada site yönetimi antidemokratik uygulamalrını sürdürüyor. bazı başlıklar moderatörlerin insafına teslim. izin alınmadan yazılarımız siliniyor. Bu ihtiyaçtan kaynaklanıyorsa en azından nezaketen haber verilebilir.

yazılarımızı, düşündüklerimizi vepaylaşmak istediklerimizi moderatör, site yönetimi (RTÜRK) denetimden geçireceksek forum sayfasının özgünlüğü ve özgürlüğü nerede !! teknik bilgim pek yok ama bi çeşit kapasite sıkıntısı yaşıyorsanız bunu aşacak başka yollar deneyiniz lütfen.bize de düşen görev olursa seve seve.

bir uyarıda forum sayfalarını şöyle kullanın böyle kullanın diyen arkadaşlar; bi bakarmısınız siz nasıl kullanıyorsunuz.

saygı, hürmet ve selamlar
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Birinci » Pzt Kas 07, 2005 3:22 pm

SELAM VERMİŞTİM AMA BU BAŞLIK ALTINDA KENDİNİ DEŞİFRE EDEN HERKESE DE BEN HOŞGELDİNİZ DEMEMİŞİM. AYIP ETMİŞİM. HERKESE HOŞGELDİNİZ DİYORUM.
KENDİNİ DEŞİFRE ETMEYENLERE HİÇ OLMAZSA CAMCI GİBİ İPUCU VERUN DİYORUM.
BU SİTE CANLANSIN DİYORDUK ARTIK İŞİMİZİ YAPAMAZ OLDUK.
HASRET ABİ TURGUT HOCADAN ALIYORUM ÖZEL BİLGİLERİ ÜZERİME GELME. PARAGAF MESELESİNE GELİNCE 30 SENE YAPAMADUK BU SAATTEN SONRA ZOR. ŞAKA Bİ YANA TARİH VE SAAT UYGUN DEĞİL, KOSKOR GİBİ ÜŞÜYEREK MANİ YAZMAYI BECEREMEM. KOCA BAKANLIK Bİ DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR VERMEDİ BİZE AMA ELİ KULAĞINDA, GELİNCE EYVALLAH.

SICAK BİR ANKARA AKŞAMI SEN, BEN, DR YILMAZ, CENGİZ SELİMOĞLU, ORMANCILAR LÖKALİ SONRA TÜRKÜLÜ GECE, Bİ BEŞ YIL VAR TEMİZ. AMA YAŞLANDINIZ HATIRLAMAMANIZ NORMAL:-)

maşallah bu yaşta hafıza iyi çalışıyor. bi test edeyim demiştim. kem küm
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Pzt Kas 07, 2005 5:51 pm

sayın beyoğlu

Önce(ya beceremediğinden olacak ya da birilerinin reklamını yapma ihtiyacı duyduğundan olacak) sitedeki resminizi değiştirin. Daha sonra, site yönetimi hakkındaki eleştirilerinizi yazın. Bu sitede hiç kimsenin yazısı bilerek silinmemiştir. Silinen bu yazılarda, sitedeki tüm dostlarımız binbir emekle yazıp bize gönderdiği yazıları da vardı. Bu silinen yazıların arasında Sayın Husenin, Sayın Sami Ayan'ın ve benim yazılarım da vardı. İnsan bilerek kendi yazılarını siler mi? Bu tamamen forumu düzenlerken yapılan bir hatadan kaynaklandı. Benim emeğe ve düşünce özgürlüğüne ne kadar saygılı olduğumu bilmen gerekir. Bu forumda hiç kimseye kısıtlama getirmedik, zaten bu da bize yakışmaz. Lütfen insanları eleştirirken kırmayalım. Bu site hepimizin. Kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur.

SAYGILARIMLA
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sami Ayan » Sal Kas 08, 2005 5:05 am

Serkancığım evvela merhaba. Sana hoşgeldin demeye genrek yok. Sen en baştan beri burdasın zaten. Bir nokta var ki şu resim olayını açıklaman lazım. Yoksa bazıları o resmin sana ait olduğuna inanmaya başlayacak. Selam ve muhabbetle kal.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Nilüfer Şahin » Pzt Kas 14, 2005 6:32 pm

Serkan sana pes diyorum. Şiirle hiç işim olmadığını iyi bilirsin. Hadi şiirden geçtim müsiki ile ilgim bile oldukça sınırlı. Sende tutmuş ne diyosun. Duygu insanı olan ben değilim sensin. Bence yazdığın güzel taşlama ve deneme örneklerinden sevgili hemşehrilerimizi mahrum bırakma. Bu arada seni tebrik ediyorum. Tecahül-i Arif sanatını hakkıyla yerine getiriyorsun:) Edebiyet dünyasında top on da 1. (birinci) olacağına inancım sonsuz. Hoşçakal

Evet nihayet şu foto işini çözmüşsün Tebrikler

Yani müdürü seven adam çok gördüm ama seninkisi abartı olmuştu. Ne işi var adamın fotosunun senin mesaj adresinde anlamamıştım. Neyse nihayet doğru yolu buldun.

Neymiş efendim. Toplu kınamalarla bir yerlere varılabiliniyomuş.
Doğru yoldan ayrılmaman dileğiyle..
kal sağlıcakla.
Nilüfer Şahin

Mesajgönderen Murat Koskor Uygun » Sal Kas 15, 2005 10:22 am

Ya ben seni tanımıyorum, ya da resimdeki sen değilsin. Daha ziyade Necdet DURGUN'u andırıyor fotoğraf. Her neyse Rahmetli Beyoğlu Hilmi Amcanın oğlu olduktan sonra problem değil. Ayrıca biliyorsun RTÜK kararlarına itiraz edilmez, uygulanır. şen ve esen kal benim garip Devlet Memurum.

hah tamam, bu Serkan bizim Serkan. Rahmetli Hilmi amcanın oğlu Serkan. Ancak emin oldum, oh bee. Hörmetler ağam.
Kullanıcı avatarı
Murat Koskor Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Köksal ağaoğlu » Sal Kas 15, 2005 10:33 pm

"İnadına özgürlük,inadına hürriyet" dedin.Biz de inadına kendi fotoğrafın dedik kötü mü ettik? Bu mübarek posterini bizden esirgersun haa...Selam ve sevgiyle kardeşim.
Köksal ağaoğlu

Mesajgönderen Serkan Birinci » Çrş Kas 16, 2005 10:56 am

sevgili kardeşim
tanışma kaynaşmada sana ait bir bölüm bulamadım. onun için burdan teşekkür ediyorum sana. sen ki fikir adamısın özgürlük ve hürriyet için inat etmekte bir yanlış yoktur bilirsin. resime gelince mubareklik kim biz kim.
öte yandan ütopya dışında güncel meselelerdeki değerlendirmelerini bizden esirgeme derim.
sevgi ve muhabbetle
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahir Maraşoğlu » Çrş Ara 14, 2005 3:35 pm

Dostum hoş geldun diyorum ilk olarak
duyurayım o resimdeki ama neyse beyoğli o sana düşer demek anlarsun ya
Evet site yönetimi konusunda seninle aynı görüşteyim ve yanılmıyorsam da arkadaşımız huse tarafından yazılarımız karartılıyor bu bizim özgürlükçü yapımıza uygun olmuyor.Üstelik çayır kesimindeki paylaşımcı ve imece işini tek uygulayan bir eşitlikçi şurlilara yakışmamaktadır.

Ola beyoğli kayboldun nerelerdesun araduk meşgul idun müsait olunca arada oturalum da
Kullanıcı avatarı
Mahir Maraşoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Cum Ara 16, 2005 9:37 am

Maşallah Balçık sıvayla kapanmaz.Nur yüzünü görmek çok güzel.Seni özlüyoruz da gelincede göremiyoruz.Yazılarını okuyorum.

Serkan seni seviyorum.

Görüşemiyoruz dostum.Bayramda memlekete gelmeyi düşünüyormusunuz?Siz Ankara'daki arkadaşlarlada görüşemiyorsunuz.
Yazılarını takip ediyorum.Tebrikler.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Cum Ara 23, 2005 12:01 pm

Yazılarınızı sıkılmadan okuyorum ve hoş geldiniz der devamını dilerim
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Pzt Ara 26, 2005 1:45 pm

Tekrar merhaba.Ah bide fotoğraf çekip gönderebilsek.Mesajı bile zar zor peçerebilduk.o iş bizi aşar.Geçmişte ortak anılar çok olmuştur ama Ormancılar lokalini hatırlayamadım.selamlar

haaa benmı yaşlandım senmi.Orası Ormancılar lokalı değil jeoloji Mühendisler odasıydı.selamlar

Serkan selamlar.Umarım iyisin.Amcanla diyalogların nasıl? iletişim kuruyorsan selam söyle.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Erhan İbrahimağaoğlu » Cum Ara 30, 2005 12:12 am

efendim o ne temiz bir yüz o ne masumiyet baktıkça ruhu arınıyor insanın

tel no yu unuttum ama bulabilrim sanırım;misafir ederim de sonra samsuna gitmek istersen karışmam yok evde mandailina ayva yiyip bi vcd izlemek için geleceksen başımın üstünde yerin var. resimde nasıl çıktığım önemli diil bilen biliyo zaten

MEKAN SOĞUK OLABİLİR AMA İÇİMİZ SICAKTIR DOSTUM.GEL SEN YAPARIZ Bİ ŞEYLER.

bayramda ordayım fuzuli bi insan organizsayon yapacam dedi gidince görcez. gelince görüşelim.
Kullanıcı avatarı
Erhan İbrahimağaoğlu

Mesajgönderen Gürsel Aydinli » Cmt Ara 31, 2005 11:15 pm

merhaba serkancigim ama bu resim isi benimde kafami cok karistirdi.baska bir serkan daha mi var fosiyada diye düsünmeye baslamaistim ha.Rahmetli hilmi amcanin ismini duyunca Serkanin sen ,Resminde sana ait olmadigini hemen cikardim. artik burda görüsürüz.
Kullanıcı avatarı
Gürsel Aydinli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Ali Sarı » Pzr Oca 01, 2006 5:27 pm

abi merhaba nasılsın?iyi misin?bu sene görüşemedik memlekette.işlerin nasıl.bu taraflara gelmiyo musun hiç?yazın görüşmek dileğiyle.bu arada fotoğrafta her zamanki gibi cıkmıssın:)
Kullanıcı avatarı
Muhammet Ali Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir