Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
slm.Ben Nazım.Yaşım 11'Dir.KÜTAHYA'DA oturuyorum.Annemin ADI YASEMİNDİR.Babamınkiside İLKAY'DIR.ANNEMİ VE BABAMI ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM. EV TLF:228 40 81
merhaba koc .yazan arakadasimin oglu olunca, bu kücük yasta icinde sahinkaya köyü sevgiside olunca insan bir baska oluyor.ilkayin oglunada bu yakisir.Gözlerinden öpüyorum.Babana da selam söyle .
Merhaba küçük nazim Güvercin,babani öğrettiğin sana teşekkür ederim.Baban böyle şeyleri beceremez yardımet ona tamammı. babana selamlar ,gözlerinden öperim.
gönderen mehmet aydinli » Sal Ara 20, 2005 12:36 pm
Merhaba nazımcan ,nu babanın sesi çıkmıyor ,ne yapıyor hep tomu oynar yoksa yer ,yatarmı, hiç selamda söyleme ona ,senin gözlerinden öperim memleketten bir istediğin varmı .Hemen göndereyim. amababana verme tamammı.
Nazımcan yeğenim senin gözlerinden öbüyorum. En genç şahinkayalı üye baban seni köye getirmiyormu? Sen burda yazmaya devam et derslerini aksatmadan. sevgilerimle