Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
selam şahınkaya köyü efratı hepinize selamlar olsun ben ben ergün dincer atakoyluyum sıtenıze daha once uye oldum ama bır ufak anlaşmazlık yuzunden sanırım ıptal edildim onemlı deyıl ben kendımı her nekadar atakoylu goruyorsamda şurlularla çok yonlu bırlıktelığımız oldu dahası akrabalarımız da var şurda borazancılar ama burda sızıle bırlıkte olmak ta guzel hep birlikte ele ele şahınkaya koyunu ve ataköyumuzu daha yukarlarda tutmanın cabasını sarfetmek gayemız umarım bunuda başarır ve ılerıye daha ıyı ve guzel gunlerı yaşarız bu sıtede emeğı gecen değerlı admın ve yonetıcı arkadaşlarımı kutlar özellıkle fatma bacıya ve degerl çocukluk arkadaşım samı ayana yurekten teşekkuru borc bılırım başarılarınızın daim olması dıleklerımle
Ergun bey (Sinekli) Sur ailesinin arasinda sizleri gormek mutluluk verici, uzun bir ugrasdan ve arastirmadan sonra nihayet uye olma isini sonuclandirmisiniz paylasimlarinin sonsuz olmasini diliyorum, artik atakoy sitesi ve sur sitesi arasinda mekik dokuyacagiz gibi geliyor bana..Saygilarimla....
....Bizim de Ataköyde dostlarımız var.Sitemizin amacı Tanışma ve Kaynaşmadır.Bunun için köy,şehir,devlet ayırımı yapılmaz.Yeterki kaalıcı ol,faal ol ve site kurallarına belli ölçülerde riayet et.Mesele kalmaz.
Muzaffer amca Ergun sandiginiz gibi bir kisi degil o sadece komiklik olsun diye boyle yazmis, bana en son saygisizlik yapacak olan kisidir ergun... kendi sitesinde de ayni tarih yaziyor espri olsun diyedir yoksa asla saygisizlik olsun diye yazmaz....