Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
slm koyumun halkı ben kendımı tanıtayım sıze ben kırıkhanda yasıyan muhammet sahinin oglu hacı ısmail şahin (saatci) nın torunu ugur şahin daha once sıtede uyelıgım bulunuyodu am uzun sure gıremeyınce sıfrem falan degısmıs ama artık burdayımmmmmmm herkese slm sura devam
oooo uğur aramıza hoşgeldin yaaa görüşmeyeli nasılsın özlettin kendini ya ben de bilmiyorum ki biz gençler bu yayladan neden kopamıyoruz ama kopmamamız daha iyi ve istesekte kopamayız biz yaylamızdan görüşmek üzere kendine iyi bak
En son Cüneyt İbrahimağaoğlu tarafından Sal Eki 03, 2006 10:16 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ola küçük saatçi ne var ne yok nasil gideyu okul bu sene üniversiteye hazırlaniyumisun hazirlaniyusen kazanmak için eyi çaliş tamam mi
ismail ağabenle arannasil o heyvana söylede bu siteyede bi üye olsun gerce o oldi artuk kari köyli sizi bile unutmiştur annene babana selamlarımı söyle kendine iyibak allaha emanet ol
ahada ugurda gelmis hosgeldin, insallah bu sefer daha aktif olursun buralardada uyeligin silinmez; paylasimlarinin daim olmasini diliyorum......Seni bir yerleden cikaracagum ama nerden...
hoşbulduk Uğur da ben 1 senedir buadayım.neyse sen yeni geldiğine göre sana hoşgeldin dememiz lazım.hoşgeldin oyleyse.görüşmek üzere....
ben şunu anlamadım.bana yazdığın mesajın sonunda ki cezzzaa kelimesinin orada kiişlevini anlayamadım kardeşim vede merak ettim bi açıklarlarsa beni mutlu edersin