İLKAY GÜVERCİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

İLKAY GÜVERCİN

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Çrş Kas 02, 2005 8:47 pm

1967 Yılında Şahinkaya köyünde doğdum.1989 yılında jeoloji Mühendisi olarak iş hayatına başladım.Halen Kütahyada Güral Porselen Fabrikasında çalışıyorum.Nazım ve Mustafa isminde iki çocuğum var.Selamlar
En son İlkay Güvercin tarafından Cmt Kas 04, 2006 9:09 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Cmt Kas 05, 2005 8:56 pm

ilkay abi

öngelikle sitemize teşriflerinizden dolayı teşekkür ederiz. kardeşleriniz Haşim ve Yılmazı da aramızda görmekten onur duyarız
saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sami Ayan » Pzt Kas 07, 2005 12:30 am

İlkay abi hoş geldin. Sultanmurat haberimiz köylülerimizin katılımıyla ilgili genel bir değerlendirmeydi. Eski dönemlerle karşılaştırdığızda ilginin azlığından bahsediyordum. Yoksa sizin Hakan'la yaptığınız yürüyüş tek kelimeyle mükemmel bir düşünceydi. Onu herkese anlatıyorum. Ama sizi tek başınıza haber yaplmalıydık aslında atlamışız sizi. Önemliydi yapıtığınız. Seneye inşallah hep beraber yürümek dileğimizdir. Sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Klostivalodan selamlar

Mesajgönderen Mahir Maraşoğlu » Pzt Kas 07, 2005 8:26 am

Abi hoş geldun nasisun ben seni cepten aradım ama görüşemedeuk yenge çikti telefona epey oldi görüşemeyuruk ankaraya gelincede asramıyorsun abi bizi boşlama bukadar da
bekliyorum
Kullanıcı avatarı
Mahir Maraşoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Koskor Uygun » Pzt Kas 07, 2005 10:06 am

Merhaba ilkay abi, sanki seni bir yerlerden hatırlıyor gibiyim ama, Haşim ve Yılmaz tamam da sen biraz büyük kaldın sanırım. :D Üç ay kadar feğmenosta okumuşluğum var, o bakımdan yani. Yılmazla sıra arkadaşı idik. Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Murat Koskor Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

t

Mesajgönderen Murat Nuri Ağaoğlu » Pzt Kas 07, 2005 12:18 pm

ilkay abi hosgeldin..

nazim amca ogretmenim yilmaz da sira arkadasim.sene 85 galiba.trabzonda devlet parasiz yatili sinavina gelmistik yilmazla.sen de dolastirmistin bizi stadin cevresinde.hatirlar misin bilemem.
yazin gokceadadaydim selahattin abi(guvercin) hasim abinin uskudara geldigini soyledi ama ziyaret edemedik seneye insaallah ederiz.
yazin kutahyaya da gelme niyetim var.benim patron kutahyali ve cini isi de var orda.marmara cini.
telefonunu yazarsan geldigimde gorusuruz.

selam ve sevgiler..
Kullanıcı avatarı
Murat Nuri Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Birinci » Pzt Kas 07, 2005 2:18 pm

sevgili abicim hoşgeldun, lakin hani senun resim, şöyle çocuklarla...
bu arada benim resimle ilgili sana özel mesaj gönderdim.....ayrıntılar bilahare yer alacak. ilkay durgun gibi esrarengizluk da ağabe...
bu arada herkesle anın var maşallah, bizde bi ormancılar lokali yaparduk

saygılar
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kürşat Ibrahimağaoğlu » Cum Ara 02, 2005 7:08 pm

abi merhaba nasılsın.Ben kürşat ibrahimağaoğlu 1999 yılında güral porselende (kütahyada) tanişmiştuk.Mehmet i.ağaoğlu(özsoy) nun yeğeniyim.Muhittin i.ağaoğlunun oğlu.Kayinçon mehmet bülent ayanun istanbuldan ev ve okuL arkadaşi anımsadunmi bilmem.Mehmetin ablasınıda gıyabında tanıyorum ama hiç tanışmadık onun haricinde ailesinin tüm fertleri ile tanıştım.(Mustafa abi,Nurhayat,Mevhibe)
Kullanıcı avatarı
Kürşat Ibrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

tanisma

Mesajgönderen Gürsel Aydinli » Sal Ara 13, 2005 8:49 pm

hücredeki futbol antremanlari ise yaramisti bir sefer sur takiminda milli oldum.Ama futboldan ziyade senun ilgi alanun ozaman KARETE idi unuttunmi? ben ile hasim unutmaduk. deneme tahtasi yapmistun bizi.intikamumuz aci olacak karsilastigimiz zaman ha.sevgiler.

merhaba ilkaycigim,

Emmogluna niye ögle diyorsun.Eyiki senun resmun cikayur orda.Ufakluk olmasa sennunda resmununorda cikacagi yokti unutma.
Kullanıcı avatarı
Gürsel Aydinli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Mavro Uysal » Çrş Ara 14, 2005 7:14 pm

MERHABA DOSTUM INSALLAH IYISINDIR SENI ARAMIZDA GORMEK GUZEL SEVGILER SAYGILAR
Kullanıcı avatarı
Ahmet Mavro Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Sal Ara 20, 2005 9:53 am

Sayın dostum merhaba
Koyumuzun mustesna sahsıyetlerınden bırı oldugun hususunda asla suphem yok. Senın gıbı guler yuzlu ıyı huylu arkadaslar parmaklar kadar ancak. Lıse yıllarında belıkı altı veya daha fazla yıl,koy yollarımızın degısmez yayalarından bırıydın. Guler yuzun her zaman gulerdı. Trabzonspor krıtıklerın her zaman dınlenırdı. Futbolcuya benzemeyen fızık yapının aksıne ıyı de top oynardın. Benım sahıt oldugum bır anıyı anlatmadan gecemeyecegım. Bıraderın Haşim bızım sınıftaydı ve bız bir yıl senden gerideydik. Ama sen sık sık Haşim in yanına gelip 'Haşim bu soruları yap bana ver' demeni dün gibi hatırlıyorum. Neyse burda da olsa senınle tekrar bır irtibat kurnak hoş. Sana hoş geldin demiyoruım çünkü kendi evine geldin. Selam ve muhabbetlerimi sunuyorum. Paragafları da ihmal etme.

Mehaba ilkay
Bu trabzonspor hakkindaki goruslerine inan inanamiyorum. Halbuki hatirimda kalan kadariyla iyi bir trabzonspor taraftarisin. Ozkan Sumer in adayligini desteklemene cevabimi bir yazida vermistim. Bir de dusundugun siradan adamin Trabzonspor un basina baskan olmasini da elestiriyorum. Siradan adam siradan yerde olur. Siradan adam baskan filan olamaz olmamali. Siradan adamdan lider olunca basinda oldugu neyse o nun vay haline. Cumhurbaskanimiz da siradan adam.
Yaptiklarini goruyoruz. Atay da siradan adamdi ama sonuna kadar goruremedi. Lider adam kirilma noktalarinda ortaya cikar. Lider kritik virajlarda is gorur. Lider bulmak zor istir. Bir ordu toplamakta gucluk cekilmez ama o ordunun basina bir lider bulmak cok zor bir istir. Senden ricam Trabzonspor u siradanlistirmayin. Selamlar
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Sal Ara 20, 2005 10:11 am

Merhaba Güvercin.Siteye rrenk ve güzellik verdiniz.Bende eskiden öyle bilirdim.Ağaoğlu dedİkleri Trabzonspordaki bizizm akrabadır.Ama o değil.
Bizim akraba olan of'lu.Öbürü nereli olduğunu bilmiyorum.Bizimkinin fevkelate durumu var.Ama sporla ilgili değil.Uludağda bize yaptığı masraf ile hemene hemen bir Hasana ÜÇÜNÇÜ alırdı.

İşin şaka tarafı.Sizi seviyorum.Görüşmek umuduyla

İlkay ciğim Hasret Trabzonsporla ilgili çok takılıyor sana.Gönüllerimizde hep Trabzonsporun başarısı yatmıyormu?

Teferruatta kişiler yatıyor.Görüş ayrılıkları burada yatıyor.Bu dönem geldi
bir Albayrak.Adamı tanıyan yok bilen yok.İki tane yatırım sözü ile delege
yi aldı ve işi bitirdi.Neler yapacağı belli değil ya servetine servet katar yada Trabzona birşeyler verir.Yakında belli olur.Herşey Trabzonspor için
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Pzt Ara 26, 2005 12:23 am

Geldim İlkay'cım, Mehmet'le yazıştım, arasıra telefonlaşıyoruz onunla zaten. Siteye de 2-3 birşeyler yazdım, bir kısmı provokatif bulundu silindi
Sen msn vs.. kullanıyor musun?

İlkay merhaba tekrar. Şu sıralar hastalıkla tembelliği öyle ustaca biraraya getirmiş durumdayım ki bir süredir evin koltuk ve benzeri tüm unsurlarında yatma denemeleri yapmaktan siteye girip arkadaşlar ne yapıyor bakmaya fırsat bulamadım.
Haşim buralardaymış, bir kaç kere arayıp yakalama girişimim oldu ama akşamları ve hafta sonları cep telefonunu kapatması münasebeti ile başarısız kaldım. Görüşüyorsundur, çok selam söyle lütfen. Ben de ilk fırsatta yakasına yapışacağım.
Sen nasılsın? Istanbul'a hiç yolun düşmez mi? Bu tarafa düşsen de bir ağırlasam seni :-)
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzt Ara 26, 2005 1:44 pm

Ahmet (İLKAY) Merhaba Allaha sükür iyiyiz. doğrudur uzun zaman oldu seninle görüşemedik. Ben köye gittiğimde siz yoktunuz,sizin gittiğinizde ben yoktum.
Şenol ,Hakan,Çengiz,Mehmet le iyi takıldınız kazankıran ve görnege iyi gezmeler.
Nazimcan senin oğlun sideye üye birşeyler yazıyor. 11 yaşinda üye yazıyı okudum birkaç dakika baktım hoşuma gitti. Nazimcan yegenimin gözlerinden öberim.
Herşey görlünce olsun Selamlar.

Sağ ol Ahmet (İLKAY) yollar açık bu yıl burda bek kar olmadı Allaha şükür gecen yıl ben burda idim kasım ayının ortasında 50cm kadar yağdı kaldı birdaha mayısın sonunda kaltı. buyıl şımdıye kadar bek yağmadı buranın insanları şaşırıyor bu işe. her neyse siz daha nasılsınız bayramda köye gelecekmisiniz. selam

Merhaba Ahmet(İLKAY) nasılsınız sesimiz soluğumuz kesiliyor doğrudur. Artık bayram için memlekete gitme hazırlığına giriyorum. siz gelmiyormusunuz. Birde artık kış şartları yaşadığım yerde çok ağır öyle herzaman internet ve eletrik bulmak çok zordur.
selamlar

Sağolda nasıl kendime bakayım kaldın 50-60 cm karın aldında yol yok, eletrik, şu an hümet konağı jeneratoru çalışiyor sizen yazınızı gördüm ve cevap yazıyorum. burda hayat yok. Bu şartlarda yinede kendime iyi bakmaya çalışacağım. Nazımcam yeğenimin gözlerinden öbüyorum. Bana cevap yazmasına bekliyorum. Selamlar.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Köksal Ağaoğlu » Pzt Ara 26, 2005 11:19 pm

İlkaycım, kuşkusuz çelişkisiz insan yoktur, ama samimi olmaya çalıştığıma inanabilirsin. Ben de inşaallah seninle oturup sohbet etmeyi isterim. Mutlu olacağımdan eminim. Öyle yazılarla hayal etma beni. Yazılarımı ve hayata bakışımı ciddiye alırım. Onlara karşı tutarlı olmaya çalışırım ama şakayı, gırgırı da eksik etmem yaşamımda.Hatta şakayla bişeler konuşmayı daha çok severim. Aslında hepimiz böyle değil miyiz? Bazan yazdıklarıma bakıyorum: Tamam içimden samimi olarak geleni yazmışım ama ola çok ciddi olmuş diyorum. Allahalla ola bu ben miyim? diyorum. Yazdığım yazı bana yabancı geliyor. Duygu olarak söylemiyorum. Sanki bir başkası oluyor. Fazla yazan insan değilim. İnanki bu siteted önce üç beş yazının haricinde yazı yazmamıştım. Belki zamanla geçer, belkide normal olan bir duyguyu yaşıyorum. Belki sizlerde öyle hissediyorsunuz...Özetle bir çok çelişkilerimle, kendime kızdığım bir çok yönlerimle beraber; kendim için iyi bir insan olabilme adına okur, düşünür ve yazmaya çalışırım.
Sevgi ve selamlarımla
Kullanıcı avatarı
Köksal Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir