Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
1976 Şur / Feğmenos doğumluyum. Bankacı Mahmut ÇINAR'ın oğluyum. Kocinomat'lardanım Meşhur Topal Tahsin Dedeganun torunuyum.DSİ Bölge Müdürlüğü (Trabzon)'nde çalışmaktayım.Evliyim Beyza adında altı yaşında bir kızım var.
Baki Selamlarımla...
En son Murat Çınar tarafından Cum Haz 23, 2006 12:37 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Kardeşim selamlar hoşgelmişsin. Sen "Murat"'ına erdin gittun memlekete bakalum biz da "Murat"'ımıza erip memlekete gelebilecekmiyuk. Ama sen şimdi dersun ki sabreden derviş "Murat"'ına ermiş...
Oralara eyi bakun geldummi yanliş bi durum istemem haaaaa oğa göre....
.....Merhaba Murat,
.............Ben bildiğim "yaş 35 yolun yarısı eder"dir.Ama sen ömürleri biraz daha kısaltttın.Gerçekten doğrusu da o gibi.Şu an Türkiyede ölüm yaş ortalaması 60 hatta belki de 50 dir.Haklısın Murat.
....Dedeni iyi tanıyorum ama seninle sanal alemde karşıkarşıya geldik. İnşallah bir gün yüzyüze de tanışma imkanımız olur.
.....Hoş Geldin...
........Selam ve sevgilerimle....
HALAOĞLU...
NASILSIN İYİSİN İNŞALLAH.YOKUM BU ARALAR.GERÇEK DOSTLARIMA SÜRPRİZİM VAR AMA DEMEM NE OLDUĞUNU.AMA BU YAZ SENİ MUTLAKA BEKLERİM BURAYA.
GELDE BAK NELER YAPIYORUM.İNŞALLAH BİR AKSILIK OLMADAN GÖRÜŞECEĞİZ.MİSAFIR EDERİM SENİ MERAK ETME.SENİ AĞAIRLAMAK BANA ŞEREF VERECEKTİR.ÖPÜYORUM SENİ
Muratcığım sende Tahsin dedenden kalma türkiler, yaylada çekilmiş eski video görüntüleri olması lazım bir ara çalışmasını yapalımda sitede yayınlayalım.
Murat Toki konutlarindan mekan sahibi olurken torpil ederken ,öpür dünyadanda mekan almak içun torpil etsana.
SEVGİLER SELAMLAR
HALA OĞLİ MSN DEN TEŞEKKÜR EDEYURUK BİRDA BURDAN ET DEYUSUN BAK EDEYURUM :TEŞEKKÜR EDERİM MURATCIM.İSTANBUL BEYEFENDİSİ GİBİ ETTUM DİMİ.ARTİS SENİ YAZA GEL ADAYA YAŞIN 40 OLDİ DAYINI ZİYARETE BİR KERE BİLE GELMEDUN HIYAR SENİ