BÜLENT AYDINLI

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

BÜLENT AYDINLI

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Prş May 04, 2006 7:51 pm

SELAM ŞUR SAKİNLERİ
BEN BAŞARAN AYDINLI'DAN OLMA FATMA AYDINLI'DAN DOGMA; BÜLENT AYDINLI.. İNANIN NİŞANLIMDAN UTANDIM :oops: SANIRIM HERGÜN GİRİYOR SİTEYE YANI BİR ŞURLU OLARAK BENDEN DAHA FAZLA BUNDAN SONRA DEVAMLI GİRMEYE CALISACAM..HERKESE SELAM BÜLENT AYDINLI..
En son Bülent Aydınlı tarafından Pzt May 29, 2006 10:47 am tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Aman Allahım Kimleri Görüyorum...

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Cum May 05, 2006 6:56 am

OOO!!! Sevgili nişanlım. Seni de burada görmek ne güzel. Hoş geldin :P e bu biraz benim sayemde oldu değil mi. bi de şurlu olucan. ben köyünü ele geçireyim de gör sen :P görüşürüz.
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gürsel Aydinli » Cum May 05, 2006 12:21 pm

nehaber Bilo bakiyorum biz dedik lafimiz pek dinlenmedi.Helal sana merve adam edeceksin biloyu.öptüm
Kullanıcı avatarı
Gürsel Aydinli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Cum May 05, 2006 4:37 pm

oooo kimler varmış nihayet çatılardan aşağıya inebildin
aramıza hoşgeldin
katılımının daim olması dileğiyle görüşmek üzere selamlar çalışmalarında başarılar
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Cum May 05, 2006 9:10 pm

Bülent merve ile yazdığımıza sen dahil değilsen nerdeydin şimdiye kadar.Neyse nasıl olduysa oldu hoş geldin dayı oğlu. Muhabbetlerimle...
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Engin Aydin Kuzu » Pzt May 08, 2006 9:36 am

Bülent abi aramıza hoş geldin.İnşallah bundan sonra daha çok görüşebiliriz.Tekrar mutluluklar dilerim.......
Ya Bülent abi daha önce Hasan geliyodu sen yoktun Şimdi sen geliyon o yok.Siz iki kardaş ıskardamısınız. bir araya gelemiyormusunuz.
Engin Aydin Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba dayı oğlu

Mesajgönderen Mehmet Altuncu » Sal May 16, 2006 9:09 am

merhaba dayı oğlu öncelikle nişanlandiğın için kutluyorum seni bülent abi allah bir yastıkta kocatsın ama bekarlık sultanlıktır :D yanlış yaptın kendine ve yengeme iyi bak dayıma ve yengeme de selam söyle hasana da tabi hadi görüşürüz
Kullanıcı avatarı
Mehmet Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

TEŞEKKÜR EDERİM !!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal May 16, 2006 5:53 pm

.....Merhaba Merve,

..Her ne kadar sayfa Bülent'e ait olsada sanırım ortak kullanıyorsunuz.Onun için teşekkürümü bu sayfaya yazmayı uygun gördüm. Beni hatırladığınız için teşekkür ederim.

...Bülent bize çok uzak değil herhalde...Mehmet Altuncu dayı diye hitap ettiğine göre,Mehmette bizim yeyenimiz olduğuna göre pek uzak olmasak gerek.Zaten ŞUR SİTESİ bizi iyice yakınlaştırdı.

...Bu yüzden ben çok mutluyum.Mutluyum çünkü sizin gibi pırıl pırıl gençlerle tanışma fırsatını buldum.

...Selam ve sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

hamanım oğli mehmete....

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Sal May 16, 2006 7:25 pm

eywallah hala oğli tesekkur ettum sana ama velakin bekarlık sultanluk demişsun.. er yada gec o bol zahmetli sultanlıga sende veda edeceksin unutma..madem bekarluk sultanluktur ne demeye çürük çayırında kızpeşinde koşarsun halamun oğli :lol: öptüüm seni kocaman kocaman

BÜLENT AYDINLI
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Altuncu » Pzt May 22, 2006 7:37 pm

ya yenge ben şaka yapmıştım ya valla şaka yaptım :) yani oyle derler ya yenge eğer bu mesajı perşembe gününe kadar okursanız iyi çünkü çarşamba gece otobüse biniyorum ist geliyorum görüşürüz orda abimin nişanı var neyse inşaallah tanışma fırsatımız olur orda kendinize iyi bakın herkese selam . . .
Kullanıcı avatarı
Mehmet Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

pekiiii

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Çrş May 24, 2006 9:06 am

selam mehmet. ben merve. pekiii öyle olsun bakalım :D bu arada doğanay'ın nişan haberine çok sevindim. Allahtan bir mani çıkmazsa mutlaka görüşürüz. şimdilik hoşça kal...
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Çrş May 24, 2006 2:42 pm

selam dostum
nasılsın nasıl gidiyor işler gelince istanbula arada görüşelim kendine iyi bak görüşmek üzüere herkese selam
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Nilüfer İşçi » Cmt May 27, 2006 8:13 pm

Merhaba Merve...mesajına cevabım çok gecikti,özür dilerim..sayfayı açmaya pek zamanım olmadı,aslında sayfayı açacak bilgisayarım yok:)Konyada okuduğunu ama şuan istanbulda yaşadığını yazmışsın eğer yanlış anlamadıysam :lol: iki güzel şehir..ne diyeyim şanslısın vesselam...Konya hakkında söylediklerine katılıyorum ve ekliyorum orda yaşamak o maneviyatı solumak ayrıcalıktır..nişanlısın galiba...hayırlı olsun..Allah mesut etsin..tanışmamıza vesile olduğun için teşekkürler..umarım nesajlarımız daim olur...hoşça,dostça kal...
Nilüfer İşçi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kardaş Ersezer » Pzr May 28, 2006 10:48 pm

selamlar bülent abi... gerçi bayagı zaman oldu artık ama ben ancak fırsat bulup yazıyorum, kutlarım nişanlanmışsın.. mutluluklar dilerim...artık düğününe çagırırsan gelip yüzyüze kutlarız sizi...
bu arada elifte kutluyor sizi, bebişide :D
görüşmek dileğiyle...
Kardaş Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Pzt May 29, 2006 7:38 am

Sevgili Nilüfer... Cevabına teşekkürler. bu arada ben İstanbulda doğdum.ve buarda okudum, hala İstanbuldayım. Allah nasip ederse Ekim de Çerkezköy'e transfer olacağım.düğünümüze de herkesi bekleriz.
ulaşabildiklerimiz,ulaşamadıklarımız herkesi...ayrıca davet beklemeyin ha. biz yabancı değiliz artık :)
sevgilerimle. merve
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir