Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Kavazina hoş geldin. Buralarda doup büyümemene rağmen baba vatanına olan düşkünlüğün dolayısıyla kutluyorum seni. Seni tanımıyorum ama tüm aileni iyi tanırım. Tekirdağdasınız sanırım. Baban Hasan abi çok kıymetli bir abimizdir. Selamlarımı iletirsen sevinirim. Ayrıca babanın bir fotoğrafını bize yollarsan memnun oluruz. samiayan@mynet.com adresine yollayabilirsin. Selamlar.
beni tanımamanız normal bende pek kimseyi tanımıyorum malesef ama dedem rahmetli Ahmet ŞAHİN(kavaz) babannemde Ayşe ŞAHİN(ayallardan)inşallah tanımışsınızdır.
çok teşekkür ederim sami abi hoşbulduk.evet tekirdağ'dayız.Tabiki selamlarını iletirim başım üstüne Babamın resmi yok bilgisayarda olunca gönderirim saygılarımla..
selam sibel. ne haber? nasıl geçti haftasonun? en son nispet yapıyordun, evdeyim haftasonu ohh.. felan diye. haftasonu çalışmak ayrıcalıktır güzelim
kendine iyi bak. görüşürüz. merve
selam sibelcim. ewet dediğin gibi çok tuhaf bir gün. sinir olmamak mümkün değil. neyseki sonunda iyi oldu. görüşürüz canım merve