Kazanci itiraf edeceğim sen benim en büyük hayal kırıklıklarımdan birisin. Büyük ümitlerim vardı senin için ama hepsini boşa çıkardın.
Çürük çayırında su, kola ve benzeri meşrubatı satma fikrini geliştiren ilk girişimciydin sen. Ulen demiştim o gün, bu adam büyüyecek ve Türkiye'nin en büyük kapitalistlerinden biri olacak, e bir meendiz olarak biz de başımızı sokacak bir kapıya sahip olacağız. ilk gün kazandığın paranın tadı ile hemen ertesi gün 8-9 yaşında (ki sen da taş çatlasun 13 yaş idun) 2 uşağı işe almıştın, o zaman ümitlerim iyice yeşermişti. Gerçi gün sonunda elemanlar işin eziyeti ve sanırım onlara para vermiyor olmanında etkisi ile iş bırakmış ve greve gitmişlerdi ama küt diye lokavt ilan ederek sana duyduğum güveni kusursuz bir şekilde taçlandırmıştın. Lokavt kararını akşam kahvede kamuoyuna duyurduğunda yaşanan şamatayı ömrümün sonuna kadar unutmayacağım. Vatandaşlık Bilgisi kitabından sayfa ve satır bile vermiştin. Sermaye sahibinin bu nebze bilinçli olanı ile ilk defa karşılaşmıştım. Bir daha da denk düşmedi zaten senin gibisi
Ne olduk sonra? 1 dağ, 1 kayalık, 1 yayla ve 1 parça ormana Sabancı ve Koç'un peşini bıraktın, halt ettin. Biz de gurbette elalemin fabrikalarında sürünmeye devam ediyoruz.
Parma'da kenardan oyun izlerken oyunun sana yüklenmesini bir tarafa bırak, buradan Istanbul'dan sana göndereceğim tüm faturaları ödesen kapatamazsın hesabı. Yanaklarından öpüyorum.