CENGIZ SELİMOĞLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

CENGIZ SELİMOĞLU

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Cum Nis 14, 2006 9:50 am

Herkese selam 04.10.1974 yılında büyük şur köyünün feğmenos mahallesinde dünyaya geldim.Eğitim hayatını cokfazla anlatmaya gerek yok cünkü halen devam etmekte.T.E.İ.A.Ş. 14. iletim tesis bölge müdürlüğünde Sosyal tesisler sorumlusu olarak görev yapmaktayım.Havaalanının hemen karşısında olduğum için özellikle uçakla seyahat edenler zamanı nasıl gecireceklerini düşünmesin .Tesislerimiz siz sevgili şurluların ve misafirlerinizin hizmetindedir.Buarada kalaycı adını kullanmamdaki sebep çok sevdiğim komşum rahmetli Yunus GÜVERCİNİ unutmamak icindir.Bizim kimselere danınmamak gibi niyetimiz olmaz.Beni danımakta ayrıcalıktır.En içten sevgi ve saygılarımla Cengiz SELİMOĞLU
En son Cengiz Selimoğlu tarafından Prş May 04, 2006 9:52 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Birinci » Cum Nis 14, 2006 9:57 am

bizda o ayricaluklu gruptanuz o zaman.
dağlara sevdali isen git dağda dur. deniz kıyında ne işin var. yunuz dedega deduğun bi sürü topumuzu kesti ya allah rahmet eylesun.
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cum Nis 14, 2006 3:22 pm

Sayın kalayci ,sen buralara kalay yapmağami geldun ,yoksa kalaylanmağami.Oni önce bir öğrenelum gerisi kolay olur.
Akilli oolll!... bu ara feğmenoslilarun uzerinde biraz baskı var.
Sakın yaramazluk yapma.
Öptüm canum.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Erhan Ayal » Cum Nis 14, 2006 3:32 pm

tahdoh yazdı:Sayın kalayci ,sen buralara kalay yapmağami geldun ,yoksa kalaylanmağami.Oni önce bir öğrenelum gerisi kolay olur.
.

ağabiy birazdaha konuyu açacak olursak?yanılmıyorsam ebir türlü kalaylamak. yok abi olurmu öyle şey
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Cum Nis 14, 2006 4:31 pm

hoşgeldin aramıza
katılımının daim olması dileğiyle hayırlı kalaylar
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Cmt Nis 15, 2006 10:01 am

Kalaycıyı kimse kalaylayamaz.Nede olsa asil bir amaç için yola çıktı.Bir kültürün yok olmasına karşı direniyor.Şur köyünde artık bakır tabak ,çanak kullanılmaz oldu.Kalaycıları ortaya çıkarma azim ve kararlığından dolayı seni kutlarım.Ama antikalaşmış bakırları sakın yerinden oynatma onların tarihi eser yanları mevcuttur.Hoş geldin şurun tarihini aydınlatmaya çalışan kalaycı.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adem Kahveci » Cmt Nis 15, 2006 4:18 pm

ola ilkay şurun tarihini aydınlatmaya nişatır yetermi.kalayci kalayculuğu bırakır dağda çadır açar.
Kullanıcı avatarı
Adem Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Pzr Nis 16, 2006 10:34 am

bu taniduğum eğer o adam ise birak kalayciluği, nişadiri bile satamaz. çünkü oni goren kişi korkudan nişadir bile alamaz. aramıza hpş geldin yangunun belalisi
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr Nis 16, 2006 2:10 pm

Hoş geldin Kalayci

Site de Antika vardıda Kalayci niye olmasın
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Pzr Nis 16, 2006 5:38 pm

Kalayciluk ne zaman molaselimlere geçti? Neyse hoş safa geldin dayızade.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Pzt Nis 17, 2006 12:25 am

Kazanci itiraf edeceğim sen benim en büyük hayal kırıklıklarımdan birisin. Büyük ümitlerim vardı senin için ama hepsini boşa çıkardın.
Çürük çayırında su, kola ve benzeri meşrubatı satma fikrini geliştiren ilk girişimciydin sen. Ulen demiştim o gün, bu adam büyüyecek ve Türkiye'nin en büyük kapitalistlerinden biri olacak, e bir meendiz olarak biz de başımızı sokacak bir kapıya sahip olacağız. ilk gün kazandığın paranın tadı ile hemen ertesi gün 8-9 yaşında (ki sen da taş çatlasun 13 yaş idun) 2 uşağı işe almıştın, o zaman ümitlerim iyice yeşermişti. Gerçi gün sonunda elemanlar işin eziyeti ve sanırım onlara para vermiyor olmanında etkisi ile iş bırakmış ve greve gitmişlerdi ama küt diye lokavt ilan ederek sana duyduğum güveni kusursuz bir şekilde taçlandırmıştın. Lokavt kararını akşam kahvede kamuoyuna duyurduğunda yaşanan şamatayı ömrümün sonuna kadar unutmayacağım. Vatandaşlık Bilgisi kitabından sayfa ve satır bile vermiştin. Sermaye sahibinin bu nebze bilinçli olanı ile ilk defa karşılaşmıştım. Bir daha da denk düşmedi zaten senin gibisi :-D
Ne olduk sonra? 1 dağ, 1 kayalık, 1 yayla ve 1 parça ormana Sabancı ve Koç'un peşini bıraktın, halt ettin. Biz de gurbette elalemin fabrikalarında sürünmeye devam ediyoruz.
Parma'da kenardan oyun izlerken oyunun sana yüklenmesini bir tarafa bırak, buradan Istanbul'dan sana göndereceğim tüm faturaları ödesen kapatamazsın hesabı. Yanaklarından öpüyorum.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sabri Kahveci » Cum Nis 28, 2006 6:46 am

dağlara çıkmanın tam zamanı memleket de olanlar için.durduğunuz kabahat.

kalaycı bir parlayıp hemen söndün saman alevi gibi.arada bir göz kırp
Kullanıcı avatarı
Sabri Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih AĞAOĞLU » Cmt Nis 29, 2006 9:15 am

KALAYCİ,GEÇ KALDUN BİRAZ AMA ARAYI KAPATACAĞUNA EMİNUM.SENLE UĞRAŞANİ KALAYLAMA SAKIN.BAKİ SELAMLAR..
Fatih AĞAOĞLU

Mesajgönderen Kürşat Ibrahimağaoğlu » Cmt Nis 29, 2006 1:32 pm

abiciğim merhaba.sen bu forumun ilk müdavimlerindendun ama kayboldun bi ara.artık sıksık görüşeceğuk inşallah.bizda serdar onatle birlukte düzcenun yığılca ilçesindeyuk istanbula veya ankaraya yolun düşerse buraya da bekleriz.irtibatı koparmayalım.
Kullanıcı avatarı
Kürşat Ibrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Çınar » Cum Haz 16, 2006 8:38 am

OLA KIZLR DİVANE OLDİ HAAAA... PERŞEMBE GÜNİ GELECEĞİDUN GÖYA HANİ NERE KALDUN? YOKSA YOLDA ÇEVİRME YAPTILER EL KOYDİ SAA KIZLAR HEMİİİ???

BAKİ SELAMLARIMLA ...
Kullanıcı avatarı
Murat Çınar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir