Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
1976 tarihinde Şur Köyünde doğdum. İlk orta ve lise tahsilimi Çaykara'da yaptım. Babam Askerlık şubesinden emekli Arslan Özbilgi Dedem Nam-ı değer Karasakız lakaplı Hacı Hanefi Özbilgi'dir. Üniversiteyi Erzurum'da okudum. Şu an Trabzon Anadolu Lisesi'nde öğretmenlik yapıyorum. Evli ve iki kız çoçuk babasıyım. Bu siteye katkısı olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Gerçek ve sanal ortamda aranızda olmaktan mutluyum.
Sevgili Mehmet aramiza hosgeldin, nerdeydin bu zamana kadar, paylasimlarinin sonsuz olmasini diliyorum, bir kerahmet daha ekleduk siteye hele sukur ailenin butun fertlerine selamlarimi illet, sevgilerimle...
Sevgili Mehmet siteye hoşgeldin. Sen böyle ortamlara ilk katılanlardan olurdun ama vardır bir geçerli nedenin mutlaka. Neyse hoş safa geldin. Katkılarını bekliyoruz. Edebiyatçı kimliğin ve yerel özelliklerinle. Muhabbetle kal...
ola neleyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hayde trabzonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
SENİ ÇOK MERAK ÖZLEDİM KARDAŞIM BE.
AMA NE ARAR NE SORARSIN NEDEN UNUTTUN MU BİZİ YOKSA.
AMA BEN SENİ UNUTMADIM KARDAŞIM.
HERNEYSE NEDENSE BİZ UNUTULUYORUZ.
ALLAHA EMANET OL.
..Uzun zaman siteye giremediğim için sana hoş geldin demek nasip olmadı.Demekki bugüne nasipmiş.Hoş geldin genç meslektaşım......
...Elbette bu site kişilerin çokluğu ile önem kazanır.Hele o kişiler bu işte samimi ve açık olursa daha keyifli olur.Siz o babanın oğlu olduğunuza göre bu vasifları fazlasıyle taşıyorsunuz demektir.
...Selam ve sevgiler gönderiyorum.
...Siteye bir de resim ve gerekli bilgilerini koyabilirsen daha iyi olacak, inşallah.......
BİR SİTE DÜŞÜNÜN ADI ŞAHİNKAYA OLSUN. İÇİNDE KÖY, YAYLA, ARKADAŞ, SOHBET, PARAGAF, GEÇMİŞ VE GELECEK HER ŞEY OLSUN, BURDA KERAHMET MEHMET OLMASIN, BİR ŞEYLERİN EKSİK KALDIĞI BELLİYDİ. BU KADAR GEÇ KALMANIN CEZASINI, SÜREKLİ KATILARAK KAPATACAĞINI UMUYORUM. HOŞ GELDİN
SEVGİLİ AMCAOĞLU,
Nerelerdesin? Sınavım belli oldu 75 aldım.İstediğim ülke grubunu 2 soru ile kaybettim.Puanım Kıbrıs'a yetiyordu. Ancak orayı tercih etmediğim için oraya da gidemiyorum.Demek ki bu yıl nasip değilmiş. Seneye devam. Berrin'e halama selam. çocukların gözlerinden öpüyorum. Görüşmek üzere.