SAMİ AYAN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

SAMİ AYAN

Mesajgönderen Sami Ayan » Sal Eki 25, 2005 8:40 pm

Merhaba dostlar, bir daha merhaba. Burdayım işte ben de.

Sami AYAN kimdir?

1973 Çaykara Şahinkaya doğumluyum. İlkokulu köyümde, ortaokul ve liseyi Çaykara İnönü Lisesi'nde okudum. Üniversiteye Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde başladım. Hazırlık ve birinci sınıfı burada okuduktan sonra Samsun 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesine yatay geçiş yaptım. 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni 2000 yılında tamamladım. Halen Trabzon İl müftülüğünde murakıp olarak geçeceğim. Sitemizle birlikte www.caykaragazetesi.com sitesinin yöneticiliğini yapmaktayım. Yerel kültür en büyük ilgi alanımdar. Yerele ait ne varsa özellikle seyir ve muhabbet, yerel hikayeler, yaşlı sohbetleri bu kapsamda sayılabilir. Dostluk ve arkadaşlık benim için vazgeçilmez şeylerdir. Olaylara ve insanlara olabildiğince geniş perspektiften ve yine olabildiğince önyargısız bakmaya çılışırım. Bu konuda şiarım Yunus'un "Yaradılanı severim Yaratan'dan ötürü" özdeyişidir. Bir gün tüm Şahinkayalıların bir gün için dahi olsa bir arada ya da bu sitede toplanması, ayrıca Şahinkaya Köyü ile ilgili kapsamlı bir eser(kitap) yazmak en büyük hayallerim arasındadır. Evli ve bir kız bir erkek olmak üzere iki çocuk babasıyım. Hayat felsefemi 'muhabbet' kavramıyla ifade edebilirim. Hobim muhabbet, fobim muhabbetsizliktir.
En son Sami Ayan tarafından Sal Haz 06, 2006 11:22 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Eki 26, 2005 8:47 pm

Ya ben senin yazini simdi gordum sami kardesim, aramiza hosgeldun, bana ne kadar tesekkur ediyorsan bende sana ayni sekilde tesekkur ediyorum, senin emegin cokdur bu sitede..basarilarinin ve baylasimlarinin sonsuz olmasi dileklerimle..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İsmail Özbilgi » Çrş Eki 26, 2005 8:48 pm

Sn Sami Ayan,
Sizinle sanal alemdede olsa tanistigima memnun oldum demekki yuzyuze tanismak kismet olmamis insallah olur, ben caykaraya oldukca Uygunsuz Kelime geliyordum simdi artik seneden seneye o da kismet olursa dedigim gibi evimiz Ankarada ama senin anladigin bicimde dayilarimla babam oz amca cocuklari yani biz onlardan daha cok kerahmetogluyuz dayima saygilarimla oyle takilirimda,Burhanettinlede ayakustu tanistik oyle tam anlamiyla bir sohbetimiz olmadi insallah ilerde olur.
Size birkac fotograf yolladim iki kere galiba ulasmadi sizi msn listeme ekledim atmaca06 olarak geciyorum eger karsilasirsak direkt olarak ordan yollarim saglicakla kalin.
Kullanıcı avatarı
İsmail Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Ağaoğlu » Pzt Eki 31, 2005 9:31 pm

Ala ala ben sana nasıl cevap yazmadım abi ya. Sen aradan gizliden tanuttun kendini herhalde.

Harbi delikanlı olarak tanıyorum ben seni.

Hoşbulduk :)
Kullanıcı avatarı
Alptekin Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Koskor Uygun » Sal Kas 01, 2005 8:44 am

her şey karşılıklıdır, :D Merhabalar saygıdeğer dostum. Ne diyeyim, Allah gönlüne göre versin. Hizmetlerine müteşekkiriz. Selam ve dua ile.
Kullanıcı avatarı
Murat Koskor Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Cum Ara 02, 2005 9:37 am

Sami hoca bu sabah M.İlhan İbrahimağaoğlu'na yazdığın mesajı okuum.Ma
şallah güzel bir bağ kurdun.Hoşuma gitti.İlhan İBRAHİMAĞAOĞLU(DOKTOR) babalarımız amca oğludur.Ozaman seninle olan yakınlığımızı izah edermisiniz.Köksal ile aynı konumdayız.Senin tarifin doğru
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Mavro Uysal » Pzr Ara 04, 2005 11:03 am

DEGER VERDIGIM OZEL KISILERDEN BIRI DE SENSIN BOYLE ARAMIZDA BULUNDUGUN ICIN BIZLERE SEREF VERIYORSUN BABANIDA NEKADAR SEVDIGIMI IYI BILIRSIN KOYUMUN VE INSANLARININ OZLEMINI SENINLE GIDERIYORUM SANA TESEKKURLERIMI ILETIRIM BU ARALAR KAYIP OLDUM DOGRUDUR ISLER COK YOGUN SENE SONU DOLAYISIYLA TESLIMATLAR FAZLA HALIYLE ISLER YOGUN BIRDE HAYALI OLARAK HACCA HAZIRLANIYORUM KISKANIYORUM BENSIZ HACCA GIDENLERI
KENDINE IYI BAK SELAM SEVGILER SENI OPUYORUM
Kullanıcı avatarı
Ahmet Mavro Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Eylem Altuncu » Cmt Ara 10, 2005 1:16 pm

Merhaba abi.Benim için yazdıkların beni çok mutlu etti.Ayrıca bu sitedeki emeklerin yadsınamayacak kadar çok.Eline,beynine ve yüreğine sağlık...
Kullanıcı avatarı
Eylem Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

iyi akşamlar

Mesajgönderen Faruk Işın » Pzr Ara 18, 2005 9:27 am

EY GİDİ SAMİ AYAN
OLDUN SİTENUN KURTİ
MEMLEKETİN TOPRAĞİ
SENİ İYİ YOĞURDU

EY GİDİ SAMİ KARDEŞ
EVDE DURURSUN EVDE
ÖYLE GELUYUR BANA
HAYAT KALMADI SENDE
Faruk Işın
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Pzt Ara 26, 2005 1:24 pm

Sami kardeşim merhaba .umarım iyisin.Sana imrenmiyorum dersem yalan söylemiş olurum.Fotoğrafçılığın ,yazarlığın,muhabirliğin vs.Sami fotoğraf siteye koymak zor değilse birazdaha fotoğrafa ağırlık verelim.Selam ve sevgiler.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Demir » Prş Ara 29, 2005 9:43 pm

Sevgili Sami; Karmaşık bir site olması ve zamanımın da yeterli olmaması nedeniyle, mesajımı biraz geciktirdim, özür dilerim. Hamsiköy'lülerin sitesini Kardeş Link yamışsınız, teşekkür ederim. Bu tip hizmetlerin bence kutsi bir özelliği var, harika bir iş yapmışsınız. Ayrıca, Hamsiköy'deki Şur2luların göçleriyle ilgili elime geçecek bilgileri zaman içerisnde sizinle paylaşacağım. Şur'u bilmem ama Şur'luluktan hiç bir zaman vazgeçmedik. Hepinize ilginizden dolayı sevgi ve saygılar gönderiyorum.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Demir
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sabri Kahveci » Pzr Oca 01, 2006 12:04 pm

selamlar sami;

senin haberlerin sayesinde memlekette olanı biteni duyuyoruz.ellerine sağlık.yeni habelerden mahrum bırakma bizi.hoşçakal
Kullanıcı avatarı
Sabri Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakan Durgun » Sal Oca 03, 2006 10:52 am

Merhaba Sami bey,

Hoşbulduk ve siz madem öyle uygun buldunuz 2. çoğul dilden iletişime devam edebiliriz.Umarım afiyettesinizdir.Site de ziyadesiyle torpiliniz pardon nüfuzunuz olduğunu düşünerek bir ricada bulunacağım.Hakan Durgun adıyla adıma açılan sayfanın daha fazla karışıklık yaratmaması için kaldırılmasını talep etmekteyim.İlgilenirseniz bahtiyar olacağım.

Daha sonra(hele bi işimi halledin bakalım) daha münasip şartlarda görüşmek dileğiyle hörmetlerimi sunarım.
Hakan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: SAMİ AYAN

Mesajgönderen Kadir Bayraktar » Sal Oca 03, 2006 11:58 am

merhaba nasılsın inşallah iyisindir çünkü lazımsın buraya.Sami fotoğraf konusu hakkında mesaj yazdım sana nereye gitti bilemedim herhal ulaşmadı sana .Bayramda inşallah bütün kırıkhanı çeker gönderirim sana özel çekmemei istediğin varsa yazarsın.Site hakkındaki eleştirilerim ulaştımı bilemiyorum ,Çanakkale şehitleri konulu fotoğrafın kaynağı hakkında bilgi istemiştim unuttun mu yoksa,yoksa mesajlarım ulaşmıyormu sana ,tekrar görüşmek üzere Allaha emanet olasın
Kullanıcı avatarı
Kadir Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

HAŞİM ŞAHİN

Mesajgönderen Haşim Şahin » Cmt Oca 14, 2006 1:12 pm

SAMİ KARDEŞİM SENİN BU FEDEKALĞINI NASIL ÖDERİZ BİLEMEM BİZE HERTÜRLÜ MEMLEKET HAVADİSİNİ YETİŞDİRDİĞİN İÇİN SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.SANA BAŞARILAR DİLERİM
Kullanıcı avatarı
Haşim Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 3 misafir