Merhaba dostlar, bir daha merhaba. Burdayım işte ben de.
Sami AYAN kimdir?
1973 Çaykara Şahinkaya doğumluyum. İlkokulu köyümde, ortaokul ve liseyi Çaykara İnönü Lisesi'nde okudum. Üniversiteye Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde başladım. Hazırlık ve birinci sınıfı burada okuduktan sonra Samsun 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesine yatay geçiş yaptım. 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni 2000 yılında tamamladım. Halen Trabzon İl müftülüğünde murakıp olarak geçeceğim. Sitemizle birlikte
www.caykaragazetesi.com sitesinin yöneticiliğini yapmaktayım. Yerel kültür en büyük ilgi alanımdar. Yerele ait ne varsa özellikle seyir ve muhabbet, yerel hikayeler, yaşlı sohbetleri bu kapsamda sayılabilir. Dostluk ve arkadaşlık benim için vazgeçilmez şeylerdir. Olaylara ve insanlara olabildiğince geniş perspektiften ve yine olabildiğince önyargısız bakmaya çılışırım. Bu konuda şiarım Yunus'un "Yaradılanı severim Yaratan'dan ötürü" özdeyişidir. Bir gün tüm Şahinkayalıların bir gün için dahi olsa bir arada ya da bu sitede toplanması, ayrıca Şahinkaya Köyü ile ilgili kapsamlı bir eser(kitap) yazmak en büyük hayallerim arasındadır. Evli ve bir kız bir erkek olmak üzere iki çocuk babasıyım. Hayat felsefemi 'muhabbet' kavramıyla ifade edebilirim. Hobim muhabbet, fobim muhabbetsizliktir.