MUHAMMET IBRAHIM OZEN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

MUHAMMET IBRAHIM OZEN

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Cmt Şub 25, 2006 11:58 pm

Selam benim adım Muhammet İbrahim ÖZEN(YAVANOĞLU) Niyazi ÖZEN(hoca)nın oğluyum.Kırıkhanda oturuyorum.Şu an sivas cumhuriyet üniversitesi Çevre Mühendisliğinde okuyorum kısmetse şu birkaçgün içerisinde mezun olacağım.Bizim köye olan hasretimizi azda olsa bu site vasıtasıyla gideren site yapımcılarına teşekkür ederim.bu arada bu adresten beni haberdar eden güven severe de teşekkür ederim.tekrardan herkese selamlar.
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

NERDESİN YAVANOĞLU......

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Şub 26, 2006 12:18 am

...................BÜYÜK ŞUR AİLESİNE HOŞ GELDİN,

......İşte sana mert mi mert bir genç daha.Bu gençlerin olduğu yerde hiç insanın sırtı yere gelir mi?

.......Sizlerle gurur duyuyorum.Size sanal alem sayesinde kavuştuğum için kendimi çok mutlu hissediyorum.Allah sizin eksikliğinizi vermesin.

......Canım, siteye hoş geldin.Siteye her genç geldiğinde ben gurbet elde mutluluktan havalara uçuyorum.Ah bir gizli kamerayla beni bir seyretebilseniz de mutluluğumu bir görebilseniz.Bana bu mutluluğu yaşattığın için sana teşekkürlerimi sunuyorum.

.............Niyazi ÖZEN Hocaya ve bütün KIRIKHANDAKİ hemşerilerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum.

......................GÖRÜŞMEK ÜZERE......................................................
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Güven Sever » Pzr Şub 26, 2006 12:20 am

Hoşgeldin kardeşim...Ne demek, görevimiz!Asıl ben teşekkür ederim ilgi gösterdiğin için.Sağlıklı ve mutlu günler diliyorum...slm :wink:
Kullanıcı avatarı
Güven Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

azizcan

Mesajgönderen Aziz Oğuz Al » Pzr Şub 26, 2006 11:06 am

abi hos deldin sıteye basarılar
Aziz Oğuz Al
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Pzr Şub 26, 2006 9:28 pm

MUHAMMET ARAMIZA HOS GELDiN. s0Z0N GiBi GENÇLERiN ARAMIZDA OLMASI BiZi ONURLANDiRiYOR
SAYGILARIMLA
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Pzt Şub 27, 2006 4:26 pm

aramıza hoşgeldin muhammed
katılımının daim olması en büyük arzumuz çalışmalarında başarılar kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ergün Özen » Pzt Şub 27, 2006 6:34 pm

yavanoglu sen de nerden cıktın deden kımdı desatuf bukadar olur bande yavanoglu ozen ım bunu nasık cozeceyız bakalım fahrı özen güven özen rahnetli ufuk özen mehmet özen bunlarla bır akrabalıgın varmı ben bursa dan ergün özen
Kullanıcı avatarı
Ergün Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Hediye Sever » Sal Şub 28, 2006 3:46 pm

merhaba evet sanırım tanışmıyoruz aksi olsaydı mutlaka hatırlardım herneyse siteye aramıza hoşgeldin umarım iyisindir oklun bitmiş tebrik ederim.Kırıkhanda o kadar çok akrabamız varki inan birçoğunu burda tanıdın eğer annenin kim olduğunu söylersen babamlar kesin tanıyordur kendine iyi bak hoşçakal
Kullanıcı avatarı
Hediye Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Berat Özen » Çrş Mar 01, 2006 11:44 am

slm abi hoşgeldin evet bende seni sordum biz senin le akrabayız abim ergünve bahattin onlarda sitedeler goruşmek dileğiyle kendine ıyı bak buarada bende cevdet özenın oğluyum koyde bıle yanyana yız
Kullanıcı avatarı
Berat Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ergün Özen » Çrş Mar 01, 2006 6:33 pm

kardes sordum kım oldugunu oyrendım rahmetlı deden mehmet amca allah rahmet etsın cok yemeyını yedık ha buarada halan hedıye abla nerelrde uzun zamandır korusmedık baban sevgılı buyuyumuz onada sevgıler deden babamın amcasıydı bız zorosta oturuyoruz tabı sımdı bursada dagıldık 4 bır tarafa rehberde telefonum var goruselım arayı acmayalım
Kullanıcı avatarı
Ergün Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SELAM

Mesajgönderen Hediye Sever » Sal Mar 07, 2006 9:20 am

Tamamdır şimdi anladım tabiki muhammet amcayı tanıyorum .Zaten o gün babamdan ayşe halanın torunu olduğunu öğrenmiştim neyse tekrar hoşgeldin kib tanıştığımıza sevindim :lol:
Kullanıcı avatarı
Hediye Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

nerdesun

Mesajgönderen Şerif Kazancı » Sal Mar 14, 2006 6:47 pm

la olm nerdesun sen hani ugrayacaktın bize sen damı satıs koydun bize eger sivas taysan ugrama sakın bu saat ten sonra ugrasnda eve almam seni:)
Kullanıcı avatarı
Şerif Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

TEŞEKKÜRLER !!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Mar 16, 2006 1:58 am

MERHABA Yavanoğlu,

..Sanal alemde bana kuvvet verenlerden birisi olduğunuz için size bir teşekkür mesaji yazmayı kendime zevkli bir görev kabul ettim.Binlerce teşekkürler…..

…..Buna rağmen birbirimizi daha sık sık hatırlamamız gerektiğinin de altını çizmek istiyorum. Sizlerle zaman zaman hasbıhal etmek bana sonsuz haz verecektir. Beni bu hazdan mahrum etmezsiniz inşallah.Tabi hiçbir şey zorla olmaz.Bir şeyi içten gelerek yapıyorsan o sana haz verir.İsteksiz olursa sıkıntı verir.Ben her yaptığımı istekli yaptığım için, bana her yaptığım sonsuz haz veriyor.

….Sitede açtığım “GENÇLERLE HASBIHAL” Köşesi pek kabul görmediği anlaşıldı.Fakat son olarak yazdığımı okumanı ve ona göre hareket etmeni temenni ediyorum.

….Hayat boyu başarılar diliyorum.

….Selam ve sevgilerimi gönderiyorum……
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

selam

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Sal Mar 21, 2006 6:33 pm

merhaba muzaffer amca seninle sohbet etmek zanada çok haz verir tabiki sen bizimle sohbet etmek istiyuorsun ya bu benim için bu sitedeki en büyük mutluluk olur tabiki.bu aralar siteye giremediğim için açtığınız yeni köşeyi bulamadım.o yüzden son olarak yazdığın yazıyı bulamadım ama sen tekrardan bi zahmet bana iletirsen memnuniyetle okur ve tatbik etmeye çalışırım nede olsa sen bizim için doğru olan bilen büyüklerimizin başında gelirsin...
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Orhan Güven » Cum Haz 30, 2006 1:48 pm

selam kardeşim benim en sevdiğim arkadaşım :) yarın da sınava gideceksin bende seninle geleceğim antakyada güzel bir tepsi yiyeceğiz paraları hazırla ona göre :)
Orhan Güven

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir