MAHMUT NEDİMİ TOSUN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

MAHMUT NEDİMİ TOSUN

Mesajgönderen Mahmut Nedim Tosun » Sal Şub 07, 2006 4:19 pm

BEN 1975 ALMANYA DOĞUMLUYUM TOSUN GRUPPE VE BUNA BAĞLI KURULUŞLARIN SAHİBİYİM. TÜM ŞURLİLARA SELAMLARIMI YOLLUYORUM.
Mahmut Nedim Tosun

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Sal Şub 07, 2006 5:15 pm

Değerli Dostum Sevgili Kardeşim Mahmut

Senin gibi insanları aramızda görmek bize gerçekten onur verdi. İnşalklah bu beraberliğimiz daim olur. İşlerinde başarılar dilerim

Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Çrş Şub 08, 2006 8:37 am

Alamanyalardan bize katıldığın için sağol.
Hoşgeldin....
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Haşim Şahin » Çrş Şub 08, 2006 4:41 pm

SEVGILI KARDEŞİM ARAMIZA KATILDIĞIN İÇİN ÇOK MEMNUN OLDUM KATILIMIN DAİM OLUR İNŞALLAH.BU ARADA YAZINI OKUDUM TEŞEKKÜR EDERİM.
Kullanıcı avatarı
Haşim Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Prş Şub 09, 2006 4:01 pm

aramıza hoşgeldin
katılımının daim olması en büyük arzumuz çalışmalarında başarılar kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Cmt Şub 11, 2006 11:15 pm

MAHMUT BEY ARAMIZA HOSGELDINIZ; ALMANYADAN KATILIMLARIN ARTMASI BENI COK MEMNUN ETTI DILERIM ISLERINIZIN ARASINDAN BIZLERE YANI FORUMA ZAMAN AYIRMA FIRSATINIZ OLUR... ISLERINIZDE ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN VE KOLAY GELSIN...

BERLINE KÖLNDEN SELAMLAR...
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Cmt Mar 11, 2006 9:53 pm

sayın mahmut bey

uzun zamandır aramızda değilsin. arada bir burada olmanı dileriz
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Mar 12, 2006 12:57 pm

MERHABALAR MAHMUT BEY

EVET OSMAN BEYE BENDE KATILIYORUM; ARAMIZDA SENI GÖREMIYORUZ; INSALLAH FORUMA SIKCA UGRAMA IMKANINI YAKALARSIN...

SELAMLAR
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Osman Sari,surli

Mesajgönderen Mahmut Nedim Tosun » Prş Mar 16, 2006 8:28 pm

Sagol Osman Kardesim.Ama zaman buldukca zaten bu siteye giriyorum.
Ve özellikle bas sayfadaki Memleket'ten haberleri takip ediyorum.Verdiyiniz emeklere deyiyor.Bu Site Düzeyli.Surli sanada Selamlar köln'un bi kismini ben insaa ettim haberin olsun.
Mahmut Nedim Tosun

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Cum Nis 14, 2006 6:25 pm

MAHMUT KAYIPLARA KARIŞTIN. HAYIROLA. NERELERDESİN
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Sal Nis 03, 2007 12:18 pm

MAHMUT SENI YÜREKTEN KUTLAR VE TEBRIK EDERIM.. UYDUYA GECECEK OLAN YENI HAMSI TV KANALIN SANA VE TÜM KARADENIZLILERE HAYIRLI UGURLU; FAYDALI VE VERIMLI OLMASINI TEMENNI EDERIM... UMARIM BIZ KARADENIZLILERE FAYDALI; BILGILI VE YARARLI OLACAK YAYINLARA IMZALAR ATARSINIZ...
TEKRAR TEBRIK EDERIM...ÜSTÜN BASARILARININ DEVAMINI DILERIM SENIN VE TOSUNGRUPPE SIRKETINDEKI CALISAN EKIBININ......

http://www.hamsi.tv

MERT VE DÜRÜST INSANA ALLAH SAGLIK VE SIHHAT VERDIGI MÜDDETCE AYAKTA DURMAYI BASARIR... :wink:
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

HEPINIZE SEVGI VE SELAMLARIMI YOLLUYORUM

Mesajgönderen Mahmut Nedim Tosun » Sal Nis 03, 2007 10:27 pm

Degerli Sahinkayali Hemserilerim.

Hamsi tvi'nin bi $ekilde $imdiden bu sitede,reklamsiz para alma'dan duyuran Siz degerli hemserilerime Sükranlarimi bildiriyorum.Insallah 15 gün icinde uydudan yayina baslayacak olan televizyonumuzun,tanitimi icin reklam spotlari hazirlanmis olup Önümüzdeki günlerde internet sitelerinde hamsi tvi'nin reklamlari yayinlanacakti.Ama görüyorum'ki acikca söylemek gerekirse Medya Grubumun basindaki yönetici arkadaslarimin bu konuda reklam vermeyi bile düsünmedigi bu sitede,tvi'nin reklami yapilabiliyor,ve bu sitenin yöneticileri buna müdahale etmeden yayinlanmasini engellemiyor ve tam tersi simdiden destekliyorsunuz.Basta yakin dostum Osman Beye,bu sitenin yöneticileri Sami Bey ve Fatma Hanim olmak üzere hepinize yürekten tesekkür ediyorum.Bir kere daha tarafsiz Ilkeli Insanlar oldugunuzu gösterdiniz.Zaten benim evimde olsun bürolarimda olsun,sahinkaya sitesi kayitli 4-5 karadeniz sitesin'den en bastaki olanidir.Devamli'da bu siteye giriyorum,ama bazan okuyucuolarak caykarayi takip etmek yeterli oluyordu.Yazi yazma gereyini duymamistim iyi bir izleyiciniz olarak kalmaya'da devam edecegim.Hamsi tvi'nin kameralari ve muhabirleri karadenizin dört bir yanin'da bir haftadir cekim yapiyor,yarinda caykara'da olacaklar,az önce talimat verdim suru adim adim cekin diye,Sizler Caykara bogazin'nin yürekli ve tarafsiz insalarisiniz ve bundan sonra Bu sitenin tanitimi icin gerekirsi tvi ve radyom'dan ücretsiz sitenizin reklami yayinlanacak.Sizki köylünüz olmamama ragmen benim daha yeni dogmus bir kurulusuma sahip cikiyorsunuz.....Bu televizyonun kurulu$ sebebi halkla halkin yaninda olmaktir.Bu konuyla ilgili ilk belkide bu benim tek yazim olacak,ama Sizlere söz veriyorum,memleketin neresinde olursa olsun,vatandasin sorunlari bu televizyona yansiyacak,arkasinda kim olursa olsun babamin ogluda olsa ezilen hakki gasp edilen insanlarin haklari sonuna kadar arancak!Bu televizyon öncelikle halkin sonra benim müessesemdir,kimseden emir alarak yada her hangi birinin müdahalesiyle yayin yapmayacaktir.Halkin sesi olacaktir.Ben dahil müdahele etmeyecegim bunun sözünü burada sizlere söz veriyorum.
Onun bunu ma$asi olarak yayin yapan bazi karadeniz tvileri,halkin hic bir sorununu gündeme ta$imiyor,Hastanelerimiz Kanser hastalariyla dolu,genc insanlar birer birer eriyor,tviler'den ses yok,konu$masini dahi bilmeyen insanlara ciddiyet'den uzak programlar yaptiriliyor.Belediyeler torpille adamina göre köylere yada mezirelere hizmet getiriyor,karadeniz'de hastanelerde paralari olmadigin'dan dolayi gerekli ilgi gösterilmeyen benim hemserilerim varya bu kanal onlarinda sesi olacaktir.

ALLAH BENI UTANDIRMASIN!!!
Mahmut Nedim Tosun

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Nis 04, 2007 12:29 am

BAŞARILAR DİLERİM....BAŞARILAR AZİMLE GELİR....KARADENİZ İNSANINDA BU AZİM HER ZAMAN VARDIR.....

BAŞARILARININ DAİM OLMASINI DİLERİM...KOLAY GELSİN...

BİZEDE ZEVKLE SEYRETMEK DÜŞER...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sibel Şahin » Çrş Nis 04, 2007 4:02 pm

Hayırlı uğurlu olsun.Yayın hayatınızda başarılar sizlere.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Nis 04, 2007 4:08 pm

Merhaba Mahmut bey, guzel isler yapan herkesin her zaman yanindayiz.. Insallah yayin hayatiniz istediginiz sekilde gelisir, tekrardan hayirli ugurlu olsun, sur halki olarak yanindayiz...

Saygi Ve Sevgilerimle...
En son Fatma Ozbilgi tarafından Çrş Nis 04, 2007 5:57 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir